Hoevewinkel Gebroeders Vercammen

Uw hoevewinkel te Lier voor hoeveproducten, groenten en fruit

Verse groenten en fruit van duurzame teelt

Hoevewinkel Gebroeders Vercammen is uw referentie voor groenten en fruit in de ruime regio Lier (Koningshooikt). We staan voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze grootouders teelden en vermarkten reeds zelf vollegrondgroenten in de jaren 70, toen een echte primeur voor de streek. Al de groenten werden lokaal verkocht op de markt. Vanaf toen groeide ons bedrijf uit tot een volwaardig familiaal tuinbouwbedrijf, dat zich toelegt op de korte ketenverkoop. Daarnaast specialiseerden we ons in de selectieve aankoop van kwaliteitsfruit.

3de generatie hoevewinkel

Als derde generatie zetten wij Hoevewinkel Gebroeders Vercammen verder door op lokale markten steeds kwalitatieve, verse groenten en fruit aan te bieden of leveren we rechtstreeks aan de consument, bedrijven en horeca. Voor de teelt van ons uitgebreid assortiment aan vollegrondgroenten zijn Matthias en Evi uw aanspreekpunten. Aan het tuinbouwbedrijf is ook een zorgboerderij waarin de paarden en runderen onmisbaar zijn en een hoevewinkel verbonden, beiden gelegen te Lier. Voor vragen hierover kan u steeds bij Evi terecht.

De teelt van de meest kwalitatieve groenten voltrekt zich dagelijks volgens het ritme van de seizoenen. We bieden u dus het beste van het veld via ondermeer een duurzaam gebruik van mest- en sproeistoffen (via geïntegreerde teelt) en duurzaam watergebruik (hergebruiken van regenwater via wateropvang). Voor de selectie van ons kwaliteitsfruit en plantgoed kan u steeds bij Jonas terecht. Hij is het aanspreekpunt voor de horeca en de bedrijven.

Hoevewinkel Gebroeders Vercammen Lier

Hoevewinkel

Markten Hoevewinkel Gebroeders Vercammen Lier

Markten

Zorgboerderij Hoevewinkel Gebroeders Vercammen Lier

Zorgboerderij

Horeca Hoevewinkel Gebroeders Vercammen Lier

Horeca

Contacteer ons