Ruime keuze op onze wekelijkse markt

Gebroeders Vercammen - Markten Tuinbouwbedrijf Vercammen verhandelt op de wekelijkse markt in de regio Lier de eigen teelt van dagverse groenten en fruit. Kwaliteit en duurzaamheid en smaak zijn de standaardfocus.

Productinformatie

Het geeft ons voldoening om onze groenten en fruit rechtstreeks te verkopen aan de consument, in plaats van ze gewoon naar de veiling te brengen. We geven graag uitleg bij onze producten om zo veel mogelijk mensen terug in contact te brengen met land- en tuinbouw. Door het persoonlijk contact met onze klanten, kunnen we hen ook een beetje sturen in hun eetgewoonten: een bloemkool kopen tijdens het seizoen is veel goedkoper én lekkerder dan buiten het seizoen. Voor meer info: hoevewinkel.

Op de wekelijkse markt kunnen we rekenen op een aantal medewerkers. Enkel zo kunnen we onze klanten zo snel en professioneel mogelijk bedienen. Bovendien is één van onze medewerkers continu bezig met de samenstelling van onze groente- en fruitpakketten. Onze vaste klanten kijken er steevast naar uit om hier hun pakketje te mogen komen ophalen!

Locaties

Wij bieden u graag onze waren aan op volgende wekelijkse markten:

  • Woensdagnamiddag: Bonheiden
  • Donderdagvoormiddag: Aarschot
  • Zaterdagvoormiddag: Geel
  • Zaterdagnamiddag: Scherpenheuvel
  • Zondagvoormiddag: Heist-op-den-Berg

Wenst u meer informatie over locaties, tijdstippen of producten? Ga snel naar de contactpagina!

Contacteer ons