Onze hoevewinkel, uw lokale producent

Iedere woensdag- en vrijdagnamiddag toveren wij onze loods om tot een hoevewinkel te Lier. We willen uw lokale producent zijn die u rechtstreeks toegang geeft tot gezonde en verse producten!

Uitgebreid assortiment

Het assortiment in de hoevewinkel is iets uitgebreider dan op de markten. U vindt er standaard onze verse groenten en fruit, maar ook een beperkt aantal producten van andere telers uit de buurt: appelsap van een appelboer, aardbeienconfituur van de aardbeienboer, honing van de imker of paardenmelklikeur van de paardenmelkerij. Daarnaast vindt u onze eigen confituren van onze zelfgekweekte rabarber! Groenten die we zelf niet kunnen telen, worden grotendeels gehaald uit de regio Lier of op de veiling. We volgen dan ook het ritme van de seizoenen. U krijgt altijd het beste van het moment op uw bord!

Totaalplaatje

In onze hoevewinkel ziét u echt de boerderij. De beleving die bij zo’n lokale winkel hoort, vindt u nergens anders. We proberen bovendien aan ieders behoeften en wensen te voldoen. Meer en meer landbouwers proberen hun producten rechtstreeks aan de consument te verkopen, en dat is goed! Maar Gebroeders Vercammen onderscheidt zich van de rest door het totaalplaatje: wij combineren het werk op het veld met een hoevewinkel, een zorgboerderij, markten, groente- en fruitpakketten, wekelijkse paketten en levering aan horeca en bedrijven. Nog vragen? Neem gerust contact op.

Superfood

Wij bieden ook een ruim assortiment noten (ook de 'apenootjes' ), pitten, dadels, vijgen, quinoa, granola, muesli, rozijnen, linzen, (kikker)erwten, superfood aan... Dit is 100% Biologisch! Een echte aanrader voor een goede start van de dag!

Contacteer ons