Fietsen De Troyer

Uw fietsenwinkel te Sint-Lievens-Houtem voor fietsherstellingen & elektrische fietsen

Welkom bij fietsen De Troyer te Sint-Lievens-Houtem (Vlierzele)! Als ex-wielrenner heb ik mijn passie verdergezet in het herstellen van alle soorten fietsen.

Na zes jaar wielrennen bij de jeugd en vier jaar in loondienst bij een fietsenmaker besloot ik om zelf de sprong te wagen. Het was altijd mijn droom om als zelfstandige aan de slag te gaan, de passie voor het fietsen heb ik al sinds mijn jeugd en in mijn job als fietsenmaker deed ik veel ervaring op. De keuze was dus snel gemaakt.

Onze diensten

Bij ons kan je terecht voor de herstelling en onderhoud van jouw fiets. Wij werken aan elk type fiets van eender welk merk. Door de meerdere jaren ervaring proberen wij een uitstekende service/dienst aan te bieden. Ook voor de aankoop van jouw droomfiets ben je bij ons aan het juiste adres.

Ik werk hoofdzakelijk samen met mybike.be en wij hebben 1000+ e-bikes op voorraad. Voor fietsleasing kan je zeker en vast ook bij ons terecht. Wij zijn partner van o2o en lease a bike. Wij helpen graag iedereen verder en nemen al de tijd die nodig is om U de nodige uitleg te geven.