Verwimp dier & tuin

Duivenproducten, tuinproducten, meststoffen, paardenvoeding & sproeistoffen te Herentals

Verwimp Dier & Tuin, gevestigd in Noorderwijk (Herentals) heeft sinds maart 2018 de zaak ‘Maalderij Veevoeders Gebroeders Verwimp’ overgenomen. De derde generatie zet de zaak, die al decennia lang bekend staat om het complete en gevarieerde aanbod van dierenvoeders, duivenproducten, tuinproducten, meststoffen, paardenvoeding & sproeistoffen gepassioneerd verder.

Dier- en tuinproducten

Wij zijn niet verbonden aan een groepering en dat biedt zo zijn voordelen. Zo kiezen wij zelf met welke leveranciers we samenwerken en welke producten in de rekken staan. Op die manier komt kwaliteit op de eerste plaats te staan. In onze winkel kan iedereen terecht voor deze producten.

Uitmuntende klantenservice

Verwimp Dier & Tuin is geen onbekende gezien wij importeur zijn van oneindig veel kwaliteitsproducten. Door onze jarenlange ervaring staan wij u steeds bij met raad en advies. Klantenservice is ons stokpaardje. Zo hoeft u bijvoorbeeld de zakken niet op uw winkelkar te heffen of in uw auto te leggen. Wij doen dit voor u! Ook leveren wij indien gewenst aan huis. Neem eens vrijblijvend contact op of breng aan de winkel te Noorderwijk een bezoek en ervaar zelf de vele mogelijkheden van Verwimp Dier & Tuin!