Alg. verbouwingswerken Van Laer en zoon

 

Betrouwbaar en eerlijk

Als u samenwerkt met Alg. verbouwingswerken Van Laer en zoon werkt u samen met een betrouwbare en eerlijke partner. We vinden het belangrijk om toegankelijk te zijn voor iedereen.

Kernpunten waar we veel belang aan hechten zijn: kwaliteit, netheid, stiptheid en communicatie.

Alle verbouwingen

Als ervaren bouwpartner denk we mee met onze klanten en houden we rekening met zowel uw wensen als uw budget. Verder staat Algemene verbouwingswerken Van Laer en zoon u ook graag bij tijdens verbouwingen, inrichting, renovatie, restauratie en nieuwbouw van woningen, winkels, kantoren en scholen.

Over heel Vlaanderen

Wij zijn gevestigd in Opvelp (Bierbeek) maar we werken niet regiogebonden. Ons werkterrein is over heel Vlaanderen. Van Laer Pascal is sinds 2003 actief maar zelf heb ik voordien 12 jaar gewerkt bij een bouwbedrijf hierdoor heb ik dus reeds 25 jaar ervaring. Algemene verbouwingswerken Van Laer en zoon is een familiebedrijf en hierdoor staan we ook altijd zelf garant voor onze projecten.

Enkele realtistaties zijn: Sint-Pieterscollege (tegelwerken), KBC kantoren (vloeren), Rumba (vloeren) en Bang & Olufsen gebouw (vloeren).

Algemene verbouwingswerken

Je kan bij ons terrecht voor alle algemene verbouwingswerken, we doen namelijk alles van A tot Z. Badkamerrenovaties, metselwerken, vloerwerken, sanitair, kleine klusjes, dakwerken, isolaties, klinkerwerken, tegelwerken,onderhoud, ...

Contacteer ons

Laat uw werken aan ons over. Wij zorgen voor een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service. Wenst u meer informatie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende gratis offerte. Wanneer u ons opbelt gaan we u vragen om nadien een SMS te sturen met alle contactgegevens in, hierdoor zijn we altijd bereikbaar.

CONTACTEER ONS