Thuisverpleging Pincet

Uw verpleegkundigen, verpleging aan huis & thuiszorg in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen

Uw thuisverpleging

Met onze jarenlange ervaring in de thuisverpleging garandeert onze equipe u een professionele verzorging met een persoonlijke benadering. Alle verpleegkundige verzorgingen worden aan huis toegediend in Dilsen-Stokkem & Maasmechelen, zowel in een acute, chronische, terminale als palliatieve fase van het ziek zijn. U kan een beroep op ons doen voor de volgende diensten:

❏ Zonder doktersattest: hygiënische zorg (wassen en aankleden)

Met doktersattest: inspuitingen, wondverzorging, porth-a-cath spoeling, aanbrengen van oogdruppels en/of oogzalf, compressietherapie (steunkousen, steunverband), aanbrengen van zalven of geneeskrachtige producten, aspiratie van secreties, plaatsen van een maagsonde, sondevoeding, plaatsen van en toezicht op intraveneuze/subcutane perfusie, toedienen van en toezicht op parenterale voeding, pijnbestrijding via epidurale catheter, complexe verzorgingen, o.a. thuisbeademing, toedienen van chemotherapie, lavement, sonderen van de blaas en blaasspoeling, toedienen en nazicht van medicatie, controle op psychiatrische patiënten, stomazorg, opvolging diabetespatiënten, ...

Voor wie zijn we er?

Héél simpel, voor iedereen van 0 tot en met 115 jaar.

Alle zorgen worden eerst met de patiënt besproken, alles gebeurd in samenspraak. Indien nodig wordt er rond tafel gezeten met de familie en arts. Er wordt zorgvuldig een dossier bijgehouden dat zowel door patiënt, familie en arts kan ingekeken worden. Wij werken samen met alle mutualiteiten en huisarts en/of ziekenhuizen.

Kostprijs?

Kort en bondig: gratis! Wij werken met het derdebetalerssysteem. U betaalt ons géén enkele euro. Ook het papierwerk doen wij voor U. Het enige wat wij van u nodig hebben, is een kleefvignet van de mutualiteit en uw rijksregisternummer. Mocht U hierover vragen hebben zal de verpleegkundige u graag de nodige uitleg geven.

Er zijn ook géén wachttijden. U contacteert ons en wij helpen U nog dezelfde dag verder. Wij zijn altijd bereikbaar: 7 op 7 en 24u op 24u

Regio?

Wij zijn uw verpleegkundigen, verpleging aan huis & thuiszorg in Dilsen-Stokkem en Maasmechelen.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!