Schrijf een recensie

Tuytte Thomas
Johan biedt een uitstekende service. Hij is een echte vakman die open en eerlijk communiceert over de kwaliteit en prijzen van het materiaal. Zeer klantgericht: er wordt iets aangeboden op maat en budget van de klant. Zeker aan te raden!
Kwang
Johan is zeer professioneel, hij heeft ervaring en een bereidheid om samen met je te zoeken naar het best klinkende resultaat. Johan biedt ook een service na aankoop en dat is zeldzaam in de hifi wereld. Ik ben al jaren klant en dat blijf ik ook.
Eric Callewaert
Johan,
Wij wilden een hifi geluidsinstallatie aankopen - binnen vooropgesteld budget- bij iemand die ons advies kon geven en niet uitsluitend aan verkopen dacht. Na een paar uren gesurft te hebben kwamen we op jou mooie en informatieve site terecht en beslisten op basis hiervan om met jou kontakt op te nemen voor een afspraak.
Toen wij bij jou binnenkwamen waren wij echt onwetend. Het kennismakinggesprek met demonstratie was dan ook iets langer dan gedacht 😊
De eerste actie die genomen werd was een voedingskabel voor….het beeldscherm van de TV ! Het verschil in beeldkwaliteit was onmiddellijk vaststelbaar en énorm zowel wat betreft kleuren, contrast en scherpte alsook de klankkwaliteit .
Met de ervaring van deze ene kabel was ik dan ook overtuigd van het belang van kabels .
Ook toen je aan huis kwam met een installatie en verschillende luidsprekerkabels op dezelfde installatie aansloot konden wij een keuze maken van wat wij het liefst hoorden. Tot onze verbazing was het niet dezelfde luidsprekerkabel welke wij verkozen als in jou luisterruimte !
Dat we uiteindelijk boven budget uitkwamen was zuiver aan de kabels toe te wijzen, echter zonder deze kabels was de geluidskwaliteit van aankoop van luidsprekers en A/V receiver beneden verwachting gebleven.
Dank je wel voor je nuttige en noodzakelijke adviezen!
EC Zwevegem