Hoogwaardige kabels echt nodig? JA! Voor het transporteren van héél gevoelige zwakke signalen! Ontworpen kwaliteit kabels voor klank & beeld zijn passieve componenten die even belangrijk zijn als de apparatuur zelf. Een personenwagen met fietsbanden uitgerust zal nooit zijn ontworpen autokwaliteiten zoals veiligheid, comfort en prestaties kunnen waarmaken, daar twijfelt niemand aan! Neen, u bent niet in een autorubriek verzeild geraakt. Wij vinden dat wat banden moeten doen in mobiel transport vergelijkbaar is met wat hoogwaardige kabels in muziek en film weergave doet. Dit is een eenvoudig vergelijkingspunt dat iedereen zal begrijpen. Wie nu nog blijft ontkennen dat hoogwaardige kabels geen verschil uitmaakt voegt er direct aan toe dat banden ook geen verschil uitmaken. Nog niet overtuigd? Gelijk heb je, enkel een vakkundige demo met advies door ons gepresenteerd zal u tot andere inzichten brengen. Wanneer mogen we u verwelkomen?

Kabeladvies

Iedere kabel voor analoog, digitaal, HDMI, USB en netstroom verbinding, zowel voor klank als beeld apparatuur, klinkt anders, is ook verschillend. Maar deze past daarom niet zomaar perfect op alle apparatuur. Zomaar een kwaliteit kabel uit het winkelrek aankopen geeft geen enkele garantie dat die in uw apparatuur combinatie en uw persoonlijke smaak past. Uittesten op uw installatie thuis is de beste en eerlijkste oplossing. Weliswaar zijn er nog enkele puntjes waar je mee rekening dient te houden bij het uittesten. Ook voor een klein budget systeem hebben we de gepaste maar noodzakelijke kwaliteit kabels. Onze jarenlange ervaring in het toepassen van hoogwaardige bekabeling met veelvuldige vergelijktesten is een groot pluspunt naar onze klanten toe. Enkele gespecialiseerde kabel fabrikanten bestaan al 45 jaar! Ja, 45 lange jaren …………….! Wij komen ook aan huis om samen met de klant zijn apparatuur tot een maximaal goed geluid en beeldweergave te brengen.

Netstroom -kabels, -filters en -stekkerblokken

Apparatuur kan enkel goed presteren als er voldoende zuivere stroom aangevoerd wordt. Jawel, terug naar de personenwagen. Vervuilde benzine, een toevoerleiding die half dicht zit, op deze wijze zal de motor nooit zijn rendement en prestaties kunnen leveren. Zo ook met netstroom voor alle klank en beeld apparatuur. Overal is de netstroom vervuild, deze stroomvervuiling beneveld uw klank en beeldweergave kwaliteit. Daar hebben we stroomfilters en regeneratoren voor. Beveiliging tegen stroom -pieken, -dalingen en bliksem! Overal zitten er povere stroomsnoertjes bij de apparatuur. Vervang deze door hoogwaardige netstroom kabels en stekkerblokken. Die zorgen ervoor dat het geluid en beeld nog beter tot zijn recht komt. Wie heeft het lef om ons uit te dagen? Wij laten u graag de verschillen horen in onze luisterruimte.

Soorten kabels en toebehoren

Analoog Interlink, Digitale coax, Optische, Coax antennekabels, Luidsprekerkabels, USB kabels, HDMI kabels, Netwerk kabels, Netstroom kabels, Netstroom stekkerblokken, Netstroomfilters, Netstroom regeneratoren, muur stopcontacten, speciale zekering in hoofdkast.

Merken

 • Chord Company
 • Kemp
 • Oyaide
 • PS Audio
 • QED
 • Supra Cables
 • Totem
 • Van Den Hul
 • Wattgate
 • Wireworld
 • WBT
 • e.a.