Ruarkaudio R410 Integrated Music System NEW

Ruarkaudio R410 Integrated Music System NEW

Ruarkaudio brengt zijn eerste type van de nieuwe 100 series uit. Geinspireerd op de de jaren 70 voor de look, toch blijft het herkenbaar als een Ruark produkt. Gemaakt om gezien te worden...... gemaakt om naar te luisteren! Passend in elk interieur. Naar keuze leverbaar in een volledig walnoot houten uitvoering of in soft grijs met walnoot houten grille. Dit muziek system is vanaf nu reeds leverbaar.

Naar webshop...

Een mooi kleuren display waarop je alle instellingen kan volgen. DAB, DAB+, FM radio. WiFi, Streaming internet radio. Tidal en Spotify connect. Qobuz, Deezer e.a. High Res music files tot 24 bit 192 kHz. Apple Airplay en Google Cromecast. Bluetooth. Digital en analoog ingangen. Ook een platenspeler aansluiting is aanwezig. HDMI Arc ingang voor geluid TV aansluiting, enz. Een subwoofer uitgang is reeds voorzien om de binnenkort uitkomende NIEUWE Ruark RS1 subwoofer mee te combineren.

Een 120 watt RMS versterker class D drijft 2 x silk dome 20mm tweeters en 2 x NS+ bass-mid units aan van Ruark ontwerp. Frequentie response 35 Hz - 22kHz. Deze combinatie bied u een magicale muzikale performance in dit concept.

Bovenaan vast in de kast geplaatst vinden we de befaamde RotoDial control systeem terug in een volledig nieuw ontwerp en design. Bijhorend tref je er de exclusief heel mooie, goed in de hand liggend Bluetooth Remote RotoDial Control aan. Een item dat mag en moet gezien worden! Het lijkt vooral op een luxe hebbeding....compact maar zo praktisch om te bedienen.

 Hifi-Dia Gallery, Moorseelsestraat 26, 8500 Kortrijk.