Kemp SNS plug

Kemp SNS plug

Weet u al wat schone stroom voor u kan betekenen in muziek & beeldweergave?

In onze electriciteitsnetwerk zitten dips- en piekspanningen, schakelklikken van koelkasten, hoogfrequente storingen van lichtdimmers, verlichting, computers, spelconsoles, Wifi, draadloze telefoons, laadapparaten, magnetrons, koelkasten, Cv-installaties, alle digitale applicaties en ga zo maar door. Al deze apparaten vervuilen het lichtnet door ruis en storingen. Deze lichtnetvervuiling, wat in de toekomst nog zal toenemen, heeft een zéér nadelige en meestal onderschatte invloed op de geluids- en beeldweergave kwaliteit van uw audio/video installatie.

We stellen u voor: De SNS PLUG, een eenvoudige plug & play filter. Een parallelle storingsonderdrukker die je gewoonweg in elk stopcontact met aarding plugt. Een parallelle filter geeft geen enkel dynamisch verlies bij de muziekweergave. Hij kan gecombineerd worden met elke andere netstroomfilter. Tevens heeft deze plug ook een overspanningsbeveiliging tegen piek- en inductiespanningen. Uw energiemeter zal niks registreren! Dat is ook al een voordeel.

Naar webshop...

Waar plaatsen?

  • Zo dicht mogelijk bij de meterkast.
  • In de netstekker verdeeldoos van de audio/televisie installatie
  • Bij computer, frigo's e.a. toestellen.
  • Je kan er meerdere in de woning plaatsen, het heeft invloed in je ganse huis.

 Het resultaat!

  • Een breder dieper geluidsbeeld, beter gedefineerde voller lage tonen met minder scherpe hoge tonen en verfijnder definitie. Je zal dit ook ervaren in combinatie met andere filters, zelf ook met de KE-POWER SOURCE.
  • Beeld krijgt detailrijker mooier voller kleuren en rust in beeldweergave.
  • Beveiligd uw apparaten tegen stroompieken!

Bekijk ook eens de QA plug en de SR plug. Er is een korting voorzien bij samen aankoop van deze 3 pluggen. (SNS+QA+SR plug)

 Naar webshop...

Hifi-Dia Gallery, Moorseelsestraat 26, 8500 Kortrijk.