Kemp netstroom verdeeldoos, filters...

Kemp netstroom verdeeldoos, filters...

De Kemp produkten uit Nederland hebben we terug in ons assortiment opgenomen. Kemp had wijzigingen in zijn gamma aangebracht, waardoor er zaken wegvielen en er onzekerheid opdook. We bieden deze ontzettend goede produkten terug aan. Zowel in onze showroom als privé hebben we er altijd blijven gebruik van maken. Velen weten nog altijd niet hoe belangrijk stroomverzorging is in de weergave van klank en beeld! Vergelijk het met de grondfundering van een gebouw! Hoe klein, groot, kwalitatief het gebouw is, een slechte fundering doet alles teniet! Zo ook met uw Audio/video/TV installatie als je de stroomvoorziening en aansluit stroomkabels niet aanpast.

Bovenstaande foto laat je het optisch verschil met een beschamend ordinair platieken pruldoosje al duidelijk een idee geven dat er meer is! Voor al uw verdere vragen (demo kan op afspraak) betreffende komt u terecht in onze showroom waar Johan u met plezier verder zal informeren. Ook over het gebruik van stroomkabels e.a. Meer technische details over deze Kemp produkten zal je vinden op onze webshop. 

Naar webshop...

De onderstaande filter pluggen kan je gewoon in het muur stopcontact of verdeelstekkerblok steken. Staat je TV gescheiden van je audio installatie? Dan plug je een SNS plug in het dichtsbijzijnde stopcontact of stekkerblok. Je kan er meerder toepassen ook dichtbij stoorbronnen zoals microgolf, oven e.d.

 

 Het meest complete lichtnetfilter voor uw AV installatie, de zware vierkante Kemp Power Source (en Plus versie).

 

Hifi-Dia Gallery, Moorseelsestraat 26, 8500 Kortrijk.