Dynaudio Evoke luidsprekers

Dynaudio Evoke luidsprekers

Wie kent Dynaudio High Fidelity luidsprekers voor thuis gebruik van naam en faam niet? Ook in de autoindustrie zijn ze sterk aanwezig, zoals met hun partner Volkswagen. Er is nog een derde afzonderlijke afdeling die het professioneel gamma speakers voor muziek en filmstudio's ontwerpt. Duidelijk drie afdelingen! Opgericht sedert 1977 in Denemarken.

 

Wij houden het hier bij de recente Hi-Fi Evoke reeks. Dynaudio soft dome tweeters behoren reeds van af hun begin periode tot één van de beste in hun soort. De hier toegepaste Cerotar is een volldig nieuw ontworpen 28mm soft dome tweeter. Het is een afgeleide van de Esotar tweeter uit de Forty Anniversary en de Esotar3 uit de nieuwe Confidence serie. De Cerotar magneet is gemaakt van een nieuw materiaal; Strontium Carbonate Ferrite+ Ceramic.

Als laatste nieuwigheid is er het mini koepeltje Hexis die juist achter de zijden dome zich bevind. Deze Hexis is afkomstig van de Esotar3 tweeter - Confidence serie. De woofers zijn nog altijd van Magnesium Sylicate Polymer, maar een doorontwikkelde versie. Zowel spyder, type magneten als wisselfilter worden afhankelijk van elk type speaker aangepast.

Kastconstructie loopt in trapezium vorm naar achteren toe en voelt zéér solid aan. Afwerking kast is werkelijk van het aller hoogste niveau in meubelkwaliteit. De aangeboden kleurkeuze laat toe dat deze zich in alle interieurs laat integreren. Witte en zwarte piano lak, Walnoot hout en ten slotte de mooiste kleur? Blonde Wood een naturel eiken hout licht grijs geaderd, reeds te bewonderen in onze winkel.

  • Let op! Een Dynaudio luidspreker dient minimum 250 a 300 uren ingespeeld te worden!
  • Onze demo exemplaren zijn altijd volledig ingespeeld!
  • Klankweergave? Kom gewoon eens luisteren, maak een afspraakje .....

 

 Zie details en prijzen ...

Hifi-Dia Gallery, Moorseelsestraat 26, 8500 kortrijk.