Voetverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging

Voetverzorging Lucia Vermeulen is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gespecialiseerde voetverzorgers. Om het kwaliteitslabel te kunnen behouden, worden er verplicht bijscholingen gevolgd. Zo kan iedereen er de juiste en goede voetzorg krijgen. Ook is Voetverzorging Lucia Vermeulen steeds op de hoogte van de nieuwste technieken. Zelf geeft ze ook les in Syntra Hasselt en Leuven en doet ze haar vak met veel passie.

Terugbetaling

Voetverzorging Lucia Vermeulen is onder contract met de Voorzorg Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen. U krijgt dan een formulier mee die u dan kan binnen doen bij uw ziekenfonds. Voor de andere ziekenfondsen, verschilt dit, u kan altijd in uw kantoor een formulier vragen indien zij iets doen van een terugbetaling.

Doorverwijspraktijk, we werken samen als collega'

Ik werk al jaren samen met de podoloog, heb goede contacten met de voetkliniek en de wondzorg kliniek. Ik werk multidiciplinair, dit om goed te overleggen zodat iedereen weet wat men gedaan heeft om zo een goede opvolging voor de patiënten te kunnen garanderen.