Lucia Vermeulen Tessenderlo

Voetverzorging Lucia Vermeulen

Uw gespecialiseerde voetverzorgster te Tessenderlo voor een voetverzorging & manicure

Ik ben Lucia Vermeulen en gedreven in mijn vak en volg nog steeds scholingen om mij steeds te kunnen verbeteren en om nog een beter zorg te kunnen geven aan de patiënten. Ook geef ik zelf les, bijscholingen aan voetverzorgsters dit in SYNTRA en als freelancer. Al het materiaal in individueel verpakt en gesteriliseerd, dit om kruisbesmetting te voorkomen. Ook vind ik ergonomie zeer belangrijk en zit u dan ook in een gemakkelijke behandelstoel. Bij ons vind je de webinkel voor pedicures waar je composiet en de bonding vindt. Dit voor de composietbeugel en andere nagelreparaties. De voetcrèmes ven "by la nature" kan je hier ook vinden, met urea of verzorgende crème. Diabetesvoet en risicovoet komen hier ook aan bod. Voor de schimmelnagel heeft "by la nature" ook de drops en de skincure voor de huidschimmel. Voor de teenstand te ondersteunen is er ook orthese materiaal om orthese maken. Voor de fotopolymerisatie is in de webshop al het materiaal aanwezig, namelijk titanium draad en composiet. 

Pedicure lucia vermeulen Tessenderlo

Voetverzorging

Voetverzorging Lucia Vermeulen is uw specialist in voetmassage of pedicure: alles aangepast aan de noden van de klant. We gebruiken voor onze voetverzorgingen het kwaliteitsmerk BY LA NATURE 

Manicure lucia vermeulen Tessenderlo

Manicure

U kan ook ook bij Lucia terecht voor een manicure. Het vijlen en de verzorging van de nagelriemen is inbegrepen evenals een handbadje & massage. Of een spa manicure (met extra paraffine).

Opleiding voetzorg lucia vermeulen Tessenderlo

Opleidingen in de voetzorg

U kan ook een opleiding komen volgen de praktijklessen zijn per 2 personen, zodat u zeer intensief wordt begeleid. Theorie lessen kunnen in grotere groepjes. De praktijklessen starten met een deel theorie, nadien volgt de praktijk.

Spa Pedicure lucia vermeulen Tessenderlo

Spa pedicure

Geniet van een spa pedicure. Bij een spa pedicure worden uw voeten echt verwend. Na een pedicure worden de voeten gescrubt, dan met paraffine en een heerlijke voetmassage.

Pedicure lucia vermeulen Tessenderlo

Kwaliteitsproducten

Voetverzorging Lucia Vermeulen uit Tessenderlo heeft een uitgebreid gamma aan kwaliteitsproducten van het merk By la nature. Zo bent u zeker dat u thuis de best mogelijke producten hebt.

Bekijk onze vakantie appartementen in het idyllisch gelegen Moezelstadje (Zell) →