Schrijf een recensie

Karin V
Heb vandaag 1ste bijscholing gevolgd bij Lucia In Brasschaat, Nora beugel.

Leuke sfeer, warme vrouw die enorm goed weet waar ze het over heeft en met passie het verder aan haar cursisten verteld.

Er komen zeker nog meer bijscholingen om af te vinken / webinairs om mij persoonlijk bij te scholen dank je wel Lucia,
Jamie Van Camp
Lucia is meer dan een "pedicure".
Ze stelt je op je gemak, voelt de mensen super goed aan, vertelt precies wat ze doet waardoor je geen angst hoeft te hebben. Ik ben als oncologische patiƫnt bij haar terecht gekomen, en ook nadien ben ik bij haar blijven gaan. Ik ben SUPER tevreden over haar werk. Doe zo verder Lucia! Je bent een warme vrouw!
Caroline
Je doet uwe werk heel goed en je zijt vriendelijk x
Lina
Vandaag les gehad van Lucia.
Wat een topvrouw! Weer wat bijgeleerd en vooral wijzer geworden!
Dankuwel Lucia,
In kom zeker nog terug voor meer.
Kristel Bervoets
Ik ben vandaag voor de derde keer op cursus geweest bij Lucia en heb me direct ingeschreven voor nog 3 cursussen. Lucia is een top dame die haar vak kent en de materie met liefde voor haar vak en ongedwongen doorgeeft. Klasse!
Sabrina
Sinds ik bij Lucia kom heb ik geen pijnlijke ingroeiende teen nagels meer. Mijn voeten worden iedere keer tot in de puntjes verzorgd en ik wordt altijd onthaald met een leuke babbel tijdens de behandelingen. Een vrouw die haar vak nog met hart en nieren doet, Dank je wel Lucia !
Kristel Bervoets
Oeps! Was de score nog vergeten! :-)
Kristel Bervoets
Een opleiding bij Lucia kan ik ten zeerste aanraden. Je wordt er hartelijk ontvangen en verzorgd . Doordat er maar in kleine groep gewerkt wordt, is er ook voldoende tijd en ruimte om al je vragen te stellen: Lucia beantwoordt deze vakkundig. Tot de volgende keer, Lucia!
Patricia philips
Ik laat maandelijks mijn nageltjes doen bij lucia.zeer tevreden en super riendelijkšŸ˜€
Ann Beyns
Al verschillende jaren trouwe klant bij deze topmadam !