Vloeren Moortgat

Parketvloeren, vloeren, muurtegels en terrastegels te Beveren

Vloeren Moortgat uit Beveren is reeds 50 jaar lang een authentieke familiezaak met liefde voor het vak en de klant. Tegelijk bleven we jong van geest met een actueel assortiment en een detaillistische afwerking. Van vloer tot trap, van keramiek tot mozaïek: Vloeren Moortgat kent de knepen van het vak. De vele variaties beantwoorden alle wensen. (dikte, grootte, reliëf, stijl en kleur) Vloeren Moortgat te Beveren is een vertrouwde naam in de particuliere wereld maar ook (bouw)bedrijven en overheden waarderen ons innovatieve karakter. Zo ontwikkelden we de Gumo-Blocks, dat zijn tegeldragers voor dakterrassen. Onze service bleef altijd vertrouwd en toch bij de tijd. Want een perfecte planning garandeert een optimale oplevering. Contacteer ons voor meer informatie.

Vloeren Moortgat parket tegels

Parket tegels

Onze parkettegels zijn het beste van 2 werelden. Het authentiek-warme gevoel van een plankenvloer maar zonder de bijhorende onderhoudsperikelen. Ze kunnen dus tegen een stootje. Duidelijk zichtbare ‘nerven’, klassieke kleurtinten of uiteenlopende lengtes.

Bekijk onze realisaties
Vloeren Moortgat muurtegels

Vloeren & muurtegels

Vloeren Moortgat is expert in vloeren en wanden. Zowel bij nieuwbouw als een totale renovatie. De materialen zijn divers: keramiek, marmer, graniet of mozaïek. Wij zorgen voor de juiste tegel op de juiste plek en streven samen met u naar een stijlvolle inrichting.

Bekijk onze realisaties
Vloeren Moortgat terrastegels

Terrastegels

Vloeren Moortgat biedt terrastegels in graniet en blauwe hardsteen. Meer mogelijkheden in kleur en structuur gewenst? Kies voor de keramische tegels: nieuw en zeer sterk. Ze combineren ook goed met de Gumo-Blocks, onze tegeldragers voor dakterrassen.

Bekijk onze realisaties
Vloeren Moortgat parket mozaïk

Mozaïek

Mozaïek laat niemand onberoerd. Als subtiele decoratie of als bekleding van volledige wanden en vloeren. Vloeren Moortgat uit Beveren zorgt voor een vakkundige plaatsing.

Bekijk onze realisaties

Grote tegels

Slijtvast, vlekbestendig en makkelijk te reinigen. Voor renovatie zijn de tegels van slechts 3mm dikte ideaal. Inloopdouche? Keramische platen van 3m geven meer hygiëne en comfort.

Bekijk onze realisaties
Vloeren Moortgat terrastegels

Natuursteen

Natuursteen behoudt zijn unieke uitstraling. Van massieve vloeren, trappen, raamtabletten tot boordstenen voor zwembaden in marmer, blauwe hardsteen of graniet.

Bekijk onze realisaties