Thuisverpleging Joke

Uw thuisverpleging voor wondzorg en palliatieve zorg te Haaltert

Thuisverpleging Haaltert

Verpleging aan huis regio Haaltert

Zelfstandige thuisverpleging Joke uit Denderhoutem, werkzaam in Groot-Haaltert staat tot uw dienst voor uiteenlopende zorgen aan huis, zoals pijnbestrijding, compressietherapie, inspuitingen, diabeteszorg, palliatieve zorgen en algemene hygiënische zorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag meer.

Onze thuisverpleging is erkend door het RIZIV en is onafhankelijk. Het maakt dan ook niet uit bij welk ziekenfonds u aangesloten bent. Vanaf oktober 2017 zijn wij gestart met het inlezen van digitale identiteitskaarten, dus een geldig identiteitsbewijs is aangewezen om het administratieve aspect te vereenvoudigen.

Thuisverpleging Haaltert

De werkwijze

Uw welzijn komt steeds op de eerste plaats bij Thuisverpleging Joke. Daarom hebben onze medewerkers een welbepaalde werkwijze, zodat u steeds weet wat de volgende stappen zijn. Zo begint onze thuiszorg steeds met een gesprek bij u thuis om uw wensen en de nodige verpleging aan huis te bespreken.

Gelieve twee klevertjes van het ziekenfonds voor te leggen bij ons bezoek, zodat wij alle administratie met het RIZIV op ons kunnen nemen. Indien u thuisverpleging op doktersvoorschrift krijgt, nemen wij het voorschrift mee. Thuiszorg zonder voorschrift wordt rechtstreeks door ons geregeld met het ziekenfonds.

Over Joke en het team

Joke Lievens, oprichtster van Thuisverpleging Joke, is al sinds 2012 actief als thuisverpleegster. Na tien jaar in een rusthuis gewerkt te hebben, besloot zij verder te gaan met thuisverpleging. Zo kan zij mensen in hun vertrouwde omgeving helpen met een dienstverlening op maat. Drie collega’s vervolledigen nu het team en staan tot uw dienst met een glimlach:  Shana Raes en Julie Van Der Hoeven.

Samen werken wij onder Thuisverpleging "Zorgzaam"

Thuisverpleging Haaltert
AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!