Waterverzachters

Wanneer u de nodige investeringen gedaan heeft in uw woning (warmwaterboiler, badkamer(s), verwarmingsketel, vaatwasser, wasmachine, kraanwerk, waterkoker, koffiemachine ... ), is het belangrijk om deze te beschermen tegen de aanwezige kalk in het leidingwater.

Als installateur van North Star waterverzachters kunnen wij u steeds de juiste oplossing aanbieden om uw woning en drinkwaterkwaliteit te beschermen tegen kalk en andere ongewenste zaken in uw leidingwater. De reden waarom wij met North Star werken, is omdat deze waterverzachters van het premiumsegment topkwaliteit aan een uiterst concurrentiele prijs aanbieden.

Momenteel neemt de vraag naar de Hybride waterverzachters ook sterk toe, deze toestellen zijn dankzij hun actieve ingebouwde koolfilter capabel om zowel de kalk uit het leidingwater te halen, alsook andere zaken zoals chloor en bijhorende chloorsmaak, resten van herbiciden en pesticiden, eliminatie van resten geneesmiddelen. Op deze manier kan u met een gerust hart genieten van uw leidingwater als smakeijk drinkwater.

Voor een vrijblijvende offerte kan u ons steeds contacteren.