Herstellingen en aanpassingen verwarmingsinstallatie

Een verwarmingsinstallatie of sanitaire installatie is steeds opgebouwd uit meerdere componenten, hierbij is het uiteraard belangrijk dat alle componenten in goede staat van werking zijn, om zo een optimale werking en betrouwbaarheid te kunnen garanderen.

Een goed voorbeeld hiervan is het vervangen van een verouderde stookoliebrander indien de cv ketel zelf nog in goede staat is. Voor het vervangen van een bestaande brander zullen wij steeds voor een brander van het merk Weishaupt kiezen, omwille van de bewezen degelijkheid en kwaliteit.

Soms kan het ook wenselijk zijn om de installatie aan te passen om zodoende de behoeftes beter te voldoen, bijvoorbeeld bij het bijplaatsen van een radiator in de veranda, het vervangen van oude radiatorkranen naar thermostatisch kraanwerk, het plaatsen van een nieuwe digitale kamerthermostaat met preciezere werking, het vervangen van uw oude verwarmingspomp/circulator door een nieuwe energiezuinige verwarmingspomp/circulator.

Herstellingen en aanpassingen sanitaire installaties, badkamerrenovatie, boilers

Het vervangen van een oude badkraan, douchekraan, lavabokraan of keukenkraan kan een groot verschil maken in uitzicht en comfort. SB Technics geeft steeds de voorkeur aan kraanwerk van de merken Grohe en Hansgrohe omwille van de onklopbare prijs/kwaliteitsverhouding dat deze merken aanbieden.

Ook kunnen wij u verder helpen met andere zaken op het sanitaire gebied zoals het plaatsen van nieuwe sanitaire toestellen (warmwaterboilers, wc, lavabo, douchebak, badkuip, douchescherm …)

Indien u van plan bent om uw volledige badkamer te vernieuwen, kunnen wij u met het sanitaire gedeelte hiervan verder helpen (vernieuwen aan en afvoerleidingen, plaatsen sanitaire toestellen, kraanwerk, badkamermeubel).

Ook met regenwaterinstallaties kunnen wij u verder helpen. Dankzij een regenwaterpomp kan u sterk besparen op uw waterfactuur en draagt u tevens uw steentje bij voor het milieu.