Plaatsen nieuwe cv verwarmingsketel / installaties

Soms is het behouden van een bestaande verwarmingsinstallatie rationeel gezien niet meer interessant, en kan er best worden overgegaan naar de volledige vervanging van de cv ketel, verwarmingsinstallatie en/of boiler.

Het vernieuwen van uw cv installatie kan meerdere voordelen bieden, onder andere:

  • Een lager energieverbruik
  • Een verhoogde veiligheid
  • Een verhoogde bedrijfszekerheid
  • Een verhoogd comfortniveau
  • Plaats besparing ten opzichte van de oude installatie
  • Verlaagde uitstoot, beter voor het milieu

Bij het ontwerpen en plaatsen van de nieuwe ketel / installatie wordt steeds rekening gehouden met de optimale afstelling en aanpassing op de bestaande situatie en energiebehoefte van de woning. Moderne regeltechnieken zorgen voor een nauwkeurige afstelling van de benodigde temperaturen en een efficiënt gebruik van de benodigde energie.

Bij SB Technics gevestigd in Kortenberg hebben we een ruime ervaring in het plaatsen van Viessmann gas en stookolieketels. Er wordt dan ook de voorkeur gegeven aan Viessmann verwarmingsketels bij het plaatsen van nieuwe installaties of vervangen van bestaande verwarmingsketels. Grote voordelen aan deze ketels zijn de zeer degelijke opbouw, betrouwbaarheid, zuinigheid en levensduur.

De plaatsing van de installaties gebeurt volgens de regels van de kunst, en er worden uitsluitend kwalitatieve materialen gebruikt. Er wordt ook de nodige aandacht besteed aan de systeemwaterkwaliteit, ketelbescherming doormiddel van systeemwaterfiltratie, en ontgassing van de installatie.

Hierdoor kunnen wij een kwalitatieve installatie garanderen met hoge betrouwbaarheid en dit alles aan een concurrentiele prijs.