Schilderwerken De Cubber

Uw vakman in schilderwerken, behangwerken, muur- en vloerbekleding te Geraardsbergen

Schilderwerken De Cubber Geraardsbergen

De verfspecialist.

Wilt u uw nieuwbouw de afwerking geven die het verdient? Heeft uw interieur een opfrisbeurt nodig? Of is uw buitenschilderwerk toe aan een nieuwe verflaag?

Decoratie De Cubber.

Uw partner voor kleine tot middelgrote verfprojecten. Wij werken snel, netjes en alleen met kwalitatief hoogstaande verfsoorten. Kiest u liever een behangpapier uit ons assortiment boordevol ideeën en inspiratie? Dan zorgen wij dat het snel uw muren siert.

Mooie meerwaarde voor uw woning.

Deze bekomt u door de juiste kleurkeuze. Met het professioneel, technisch en esthetisch advies van decoratie De Cubber komt de perfecte harmonie tot stand!

Vakbekwaamheid.

De Cubber is een familiebedrijf. Wij combineren drie generaties ervaring én kennis van de nieuwste materialen en technieken. Van traditie naar trendsetter!

Dé verfspecialist in uw huis? Bel ons voor een afspraak.

Binnenschilderwerk

Vooral gericht op particuliere sector, waarbij klantgerichtheid centraal staat en we uw wensen combineren met onze expertise. Die ervaring en passie voor het beroep resulteerd telkens in een geslaagde afwerking die voldoet aan uw noden. Door gebruik te maken van een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken die binnenshuis toepasbaar zijn, waaronder traditioneel schilderwerk, behangwerk en soepele vloerbekleding (tapijt en vinyl) zal elke denkbare ruimte er weer perfect afgewerkt uitzien.

Schilderwerken De Cubber Geraardsbergen

Schilderwerken De Cubber Geraardsbergen

Buitenschilderwerk

Voor het beste eindresultaat is een perfecte voorbereiding nodig, een onderschatte stap in het werkschema, waarvoor een goede analyse van het type ondergrond moet gebeuren vooraleer af te werken. Dit gebeurt met technisch goed onderbouwde verfsoorten en materialen, door onze ruime vakkennis staan we u hiervoor bij tijdens uw keuze. Goed buitenschilderwerk zoals gevels, ramen, deuren en dakgoten of luiken worden niet alleen beschermt tegen weersinvloeden, het geeft het ook de uitstaling terug die het verdient en daardoor verzorgder uitziet, en een invloed heeft op de waarde van uw gebouw.