Bervoets

Metaalwerken, metaalconstructies en industriele laswerken regio Diest, Geel en Tessenderlo

Wie zijn we:

63 jaar aan traditie, vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid: Familiebedrijf in Metaalconstructies vindt nieuwe horizonten door overname! Bervoets NV werd in 1960 in Tessenderlo opgericht door Leopold Bervoets. Nadat zoon Dirk in 1980 mee in het bedrijf stapte nam hij in 1989 de zaak over, samen met zijn echtgenote Sabine Poels. Sindsdien hebben ze een mooie reputatie opgebouwd in maatwerk voor industriële metaalconstructies. Intussen is de tijd rijp om de toorts over te dragen en de toekomst van het familiebedrijf Bervoets NV te verzekeren. Harry Gielen en Els Donckers, beiden met een lange ervaring binnen en buiten de sector, hebben het bedrijf overgenomen en willen Bervoets ook als familiebedrijf verder uitbouwen en laten groeien.

Onze motivatie om Bervoets over te nemen is om een familiebedrijf uit te bouwen en klaar te maken voor de volgende generatie. Om onze kennis en ervaring over te dragen naar onze kinderen en deze ook ten dienste te stellen van onze eigen omgeving. In Bervoets hebben we een bedrijf gevonden dat dezelfde familiale waarden en normen hanteert, en daarenboven nog bezield werd door zeer warme en sympathieke mensen.

We blijven maximaal inzetten op de flexibiliteit van een familiebedrijf om in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Als specialisten in service management en lean management dompelen we onze authentieke waarden van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid onder in een cultuur van continue verbetering. Zo kunnen we onze klanten blijven voorzien van hoogwaardige en op maat gemaakte metaalconstructies, tezamen met een flexibele en uitstekende klantenservice.

Wat doen we:

We zijn gespecialiseerd in maatwerk voor metaalconstructies voor industriële toepassingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en inzichten kunnen we constructief meedenken met onze klanten, advies verstrekken en complexe structuren afwerken. Onze cultuur van continue verbeteren stelt ons eveneens in staat om snel, accuraat en perfect volgens afspraak onze opdrachten af te werken.

VRAAG UW OFFERTE AAN »