Robeet Bike Style

Robeet Bike Style

In Tervuren en omstreken is Robeet Bike Style al tientallen jaren een begrip.

Reeds in 1968 startte Theo ‘Fille’ Robeet met de verkoop en herstelling van fietsen. Eind jaren ’70 kwam zoon Michel een handje toesteken en werd er gestart met een bromfietsenafdeling.

Begin jaren ’90 stapten ook de zonen Luc en ex-profwielrenner Patrick bij in de zaak en van een bescheiden winkel groeide ‘Fietsen Robeet’ in de loop der jaren uit tot één van de grootste tweewielerzaken in de streek. In onze winkel vindt u een uitgebreid assortiment van de beste en grootste fietsenmerken en bijhorende accessoires. Tussen de meer dan 250 fietsen in onze showroom vindt iedereen wel zijn gading.

Voor grote en kleine herstellingen kunt u terecht in ons atelier, zelfs met niet bij ons gekochte fietsen. Onze aparte bromfiets- en scooterafdeling biedt u alle topmerken aan. Onderhoud en herstelling gebeurt in onze werkplaats. Hier laten wij u ook graag de nieuwste elektrische fietsen testen. Fitnessfanaten zijn ook welkom: hometrainers, ergometers en andere fitnessaparatuur kunt u bij ons bekijken en uitproberen. Montage en levering hiervan gebeurt gratis in Tervuren en omliggende gemeenten. Bij ons geen parkeerproblemen! Achter de winkel vindt u een ruime parking met ingang langs de Wijngaardstraat.

Tot binnenkort,

Michel, Patrick, Luc, Mathias en James

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Robeet Bike Style.

Contact

Robeet Bike Style

Brusselsesteenweg 72, 3080 Tervuren
  • Bromfietsen
  • Fietsenhandel
  • Fietsenwinkel
  • Fietsherstellingen
  • Scooters
Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00u-18.00u
Woensdag 09.00u-18.00u
Donderdag 09.00u-18.00u
Vrijdag 09.00u-18.00u
Zaterdag 09.00u-18.00u
Zondag Gesloten