Oud-Heverlee

Oud-Heverlee is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven. De gemeente telt ongeveer 11.000 inwoners. Oud-Heverlee is gelegen nabij de taalgrens.

Gids van Oud-Heverlee

Infogids Oud-Heverlee

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Lenteactie Bij IN-Z
maa 31

Lenteactie Bij IN-Z

Hulp aan huis

De lente vormt het ideale moment om een frisse bries door het huis te laten waaien. ​Indien u in april of mei klant wordt, krijgt u uw eerste vier uren poets- en huishoudhulp van april of mei aan € 4 per uur.
Meer info op onze blog.

ONLINE en GRATIS NAJAARS RESET BOOST
dec 21

ONLINE en GRATIS NAJAARS RESET BOOST

Bij MindReset in Oud-heverlee kan je terecht voor een Najaar Reset Boost

In deze vluchtige, onzekere wereld waarin we allemaal worden uitgedaagd tot een nieuwe balans vinden, lijkt het mij een noodzaak om af en toe even stil te staan bij ons leven en werk.

Daarom even aan jou de volgende...

Nieuw bij J&J Drinks 2016
maa 13

Nieuw bij J&J Drinks 2016

Nieuw: Franklin Tonic Mixers

Maak kennis met de ambachtelijk bereide, exclusieve tonics en mixers van Franklin & Sons, die perfect bij de allerbeste ambachtelijke sterkedrank passen. De eerste producten zagen in 1886 het levenslicht en werden verkocht vanuit de kleine confiserie van de...

Sioen
Schilderwerken Van Wolput
Traiteur Jos De Kok