Oud-Heverlee

Oud-Heverlee is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven. De gemeente telt ongeveer 11.000 inwoners. Oud-Heverlee is gelegen nabij de taalgrens.

Gids van Oud-Heverlee

Infogids Oud-Heverlee

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Summer reset challenge 2.0
jun 22

Summer reset challenge 2.0

ENERGIZE yourSELF

Voor wie? Wil jij vooruit in leven en werk en vanuit je eigenheid een zinvolle rol blijven spelen in deze ‘VUCA’ wereld? (Vluchtig, onvoorspelbaar, complex & dubbelzinnig)

Wat? Levenslang leren en creëren hoef je niet alleen te doen. We doen het samen via deze Online...

Lenteactie Bij IN-Z
maa 31

Lenteactie Bij IN-Z

Hulp aan huis

De lente vormt het ideale moment om een frisse bries door het huis te laten waaien. ​Indien u in april of mei klant wordt, krijgt u uw eerste vier uren poets- en huishoudhulp van april of mei aan € 4 per uur.
Meer info op onze blog.

Nieuw bij J&J Drinks 2016
maa 13

Nieuw bij J&J Drinks 2016

Nieuw: Franklin Tonic Mixers

Maak kennis met de ambachtelijk bereide, exclusieve tonics en mixers van Franklin & Sons, die perfect bij de allerbeste ambachtelijke sterkedrank passen. De eerste producten zagen in 1886 het levenslicht en werden verkocht vanuit de kleine confiserie van de...

Schilderwerken Van Wolput
Traiteur Jos De Kok
Sioen