Oud-Heverlee

Oud-Heverlee is een gemeente in de provincie Vlaams-Brabant en behoort tot het gerechtelijk arrondissement Leuven. De gemeente telt ongeveer 11.000 inwoners. Oud-Heverlee is gelegen nabij de taalgrens.

Gids van Oud-Heverlee

Infogids Oud-Heverlee

Wij maken gidsen voor meer dan 120 gemeenten en steden en daar zijn we ongelofelijk trots op. Zeker omdat er enkel en alleen gidsen worden gemaakt op aanvraag van deze gemeenten en steden. Wij werken nooit in eigen beheer en dat maakt ons uniek in deze branche.

BEKIJK ALLE GIDSEN
Opendeur bij Garage Vanlinthout Toyota
maa 26

Opendeur bij Garage Vanlinthout Toyota

Op 28 April 2019 zijn het Weertse feesten in Sint-Joris-Weert. Kom zeker eens langs bij Garage Vanlinthout Toyota. Wij verwelkomen u tijdens onze opendeurdag met een hapje en een drankje.
Puur in balans met jezelf in leven en werk!
feb 20

Puur in balans met jezelf in leven en werk!

Workshop: puur in balans met jezelf in leven en werk! Vertragen om mee te zijn met verandering in een versnellende wereld is een must! Leer duurzaam en authentiek bijdragen aan een...
Nieuw bij J&J Drinks 2016
maa 13

Nieuw bij J&J Drinks 2016

Nieuw: Franklin Tonic Mixers Maak kennis met de ambachtelijk bereide, exclusieve tonics en mixers van Franklin & Sons, die perfect bij de allerbeste ambachtelijke sterkedrank passen. De...
Traiteur Jos De Kok
Vdl Technics
Totaalprojecten Bart Veulemans
Schilderwerken Van Wolput
Sioen