BouwWeynants

Uw vakman in renovatiewerken, verbouwingswerken en nieuwbouwwerken regio Oud-Heverlee

Bouw en renovaties Oud-Heverlee

BouwWeynants is een algemene bouwonderneming gevestigd te Ottenburg (Huldenberg) nabij Leuven. Als zaakvoerder wendt Jeroen Weynants zijn jarenlange ervaring in de privésector aan voor zowel kleine als grote renovaties, verbouwingswerken alsook nieuwbouwprojecten in de regio Vlaams-Brabant. Dit met een klein maar efficiënt team en gespecialiseerde vaste onderaannemers.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Daarbij vinden we het als bouwbedrijf belangrijk om rekening te houden met de financiële mogelijkheden van de klant en te werken op maat, zodat iedereen kan rekenen op de uitvoering van de werken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij voeren de werken volledig uit, of u doet zelf een deel, alles is bespreekbaar. Wij zijn gevestigd in Ottenburg maar zijn actief over gans Vlaams-Brabant.

Den Gouden Eik

Naast Bouw Weynants gebruikt Jeroen zijn expertise ook als zaakvoerder van de schrijnwerkerij Den Gouden Eik. Hier kan u terecht voor al uw binnen- en buitenschrijnwerk op maat. Voor meer info kan je altijd een kijkje nemen op onze website.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.