Fotoalbums

Bouw en renovaties Oud-Heverlee

Renovatiewerken en nieuwbouwprojecten

Bouwweynants is een algemene bouwonderneming gevestigd in Sint-Joris-Weert (Oud-Heverlee) nabij Leuven. Als zaakvoerder wendt Jeroen Weynants zijn jarenlange ervaring in de privé-sector aan voor zowel kleine als grote renovaties, verbouwingswerken alsook nieuwbouwprojecten in de regio Vlaams-Brabant. Dit met een klein maar efficient team en gespecialiseerde vaste onderaannemers.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Daarbij vinden we het als bouwbedrijf belangrijk om rekening te houden met de financiële mogelijkheden van de klant en te werken op maat, zodat iedereen kan rekenen op de uitvoering van de werken met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wij voeren de werken volledig uit, of u doet zelf een deel, alles is bespreekbaar. Wij zijn gevestigd in Oud-Heverlee maar zijn actief over gans Vlaams-Brabant.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

Foto's

Recensies

In this age people share videos so many times a day they need a high quality and safe app to do this task. Xender is one of them. With this app you can send your pictures everywhere you want, from your iOS to computer and vice versa. You can <a href=https://xender-download.com>download Xender app</a> for free!
- XenEsoft
meer recensies

Contact

Bouwweynants

Beekstraat 18, 3051 Sint-Joris-Weert
  • Algemene bouwonderneming
  • Bouwbedrijf
  • Bouwen
  • Verbouwingswerken
M0499 97 34 24
Ond. nr.0656.934.973