Nieuws & Activiteiten uit Ninove

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Vacature: voorbereider carrosserie
maa 8

Vacature: voorbereider carrosserie

JCV CarStyling Volckaert te Haaltert is dringend op zoek naar een voorbereider carrosserie met ervaring om ons team te versterken.

Interesse? Stuur u CV naar jcv.carstyling@gmail.com of kom gerust langs in onze workshop te Hoogstraat 100, 9450 Haaltert. Gelieve wel eerst even te bellen met Jo:...

Tijd voor winterbanden
nov 14

Tijd voor winterbanden

JCV CarStyling Volckaert is uw bandenspecialist te Haaltert. Wij geven u merkonafhankelijk bandenadvies. Alle banden, merken en maten kunt u bij ons vinden: Pirelli, Michelin, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Continental, Vredestein, ... Naast autobanden van de A-merken ook een ruime keuze aan...

Zwemlessen te Ninove
nov 9

Zwemlessen te Ninove

Zwemlessen te Ninove: Zwembad Kleine Dender

Technisch correcte zwemlessen met ervaren en enthousiaste lesgevers en dit volgens de nieuwe leerlijnen... daar staat Gimisports garant voor! Voor zowel klein als groot geven wij zwemles in de Kleine Dender te Ninove en dit elke maandag-,...

Airco onderhoud.
okt 22

Airco onderhoud.

Ook uw airco heeft onderhoud nodig! Zo kunt u defect van de installatie, een hoger brandstofverbruik en onaangename geuren in de auto voorkomen. In de winter voorkomt de airco dat de ruiten beslaan.

 

Nieuw bij JCV: KleenFreaksBelgium
sep 5

Nieuw bij JCV: KleenFreaksBelgium

Nieuw in de shop van JCV CarStyling: #KleenFreaksBelgium. Onderhoudsproducten voor uw wagen, motor, boot of ander rijtuig bij JCV CarStyling bvba te Hoogstraat 100 in 9450 Haaltert.

Contacteer ons voor meer informatie!

Erkend montagebedrijf Thule-GDW.
aug 17

Erkend montagebedrijf Thule-GDW.

Erkend montagebedrijf Thule-GDW. Rust uw wagen uit met de perfecte trekhaak, dakdrager, fietsendrager die u kan vertrouwen!

Official dealer exclusieve velgen.
jun 8

Official dealer exclusieve velgen.

JCV CarStyling te Haaltert is uw officiële dealer van exclusieve velgen! De One-Stop-Shop voor uw wagen! Merken: ADV.1, Vossen, Rotiform, Niche, RSV, Vipmodular, AEZ, DEZENT, DOTZ en nog meer!

 

Coming next week..
maa 24

Coming next week..

Een nieuwe ultramoderne bandenmachine tot 34"! Volledig automatisch monteren van banden, gerobotiseerd, supersnel! Gegarandeerd schadevrij! Ook de -en montage van Run Flat banden is kinderspel voor deze machine!

Brand New Hefbrug!
maa 24

Brand New Hefbrug!

Brand New Hefbrug, ook uiterst geschikt voor verlaagde wagens! Nu bij JCV CarStyling te Haaltert. Onderhoud alle merken. Powered by Knowledge - Driven by Passion