Thuisverpleging en thuiszorgwinkel De Vlinder

Uw thuiszorgwinkel, thuisverpleging en zorgshop voor Ninove en Geraardsbergen

Wie zijn we?

Wij zijn reeds enkele jaren actief als thuisverpleging ‘De Vlinder’ binnen regio Groot- Ninove en recentelijk ook in regio Geraardsbergen. Onze jarenlange ervaring als verpleegkundigen aan huis heeft ons geleerd dat er soms heel wat nood is aan hulpmiddelen die voor meer comfort kunnen zorgen binnen de leefwereld van onze patiënten. Om hieraan makkelijker tegemoet te komen en om hulpbehoevenden hierin sneller bij te kunnen staan, hebben wij besloten onze eigen thuiszorgwinkel op te starten van waaruit we extra diensten aan kunnen bieden daar waar deze gewenst of genoodzaakt zijn.

Verpleegkundige kwaliteitsservice thuis wanneer u wilt

Thuisverpleging De Vlinder biedt individuele zorg op maat in de regio Ninove en Geraardsbergen. Dankzij onze ervaring en gedrevenheid gebeurt dat altijd op een persoonlijke manier en dat geldt voor iedereen, waar we aan huis komen. We zijn flexibel in onze diensten en 7/7 bereikbaar.

Thuisverpleging De Vlinder, reeds geruime tijd een gevestigde waarde in Groot - Ninove, staat vanaf heden ook tot uw dienst in regio Geraardsbergen, Aalst, Erpe-Mere, Herzele en Denderleeuw.