Multirolluik

Herstellen rolluiken, raamdecoratie en vliegenramen regio Aalst, Gooik, Lennik, Ninove en Wetteren

raamdecoratie Aalst

Rolluiken Aalst, Gooik, Lennik, Ninove, Wetteren

Bij Multirolluik staat een persoonlijke, servicegerichte aanpak voorop. Voor ons komt het helpen van de medemens op de eerste plaats. We maken onze klanten graag wegwijs in de vele keuzemogelijkheden in ons assortiment, samen met professioneel advies op maat.

Ondersteund door jarenlange ervaring als schrijnwerker plaatst, herstelt en elektrificeert Luc zelf uw rolluik, screen of zonnetent, indien gewenst met de originele stukken van topmerken als Zaffer en Somfy. Dankzij onze ervaring geniet u bij Multirolluik ook van kwaliteit. Onze rolluiken zijn opgebouwd uit duurzaam materiaal, gemaakt om lange tijd mee te gaan.

Naast zonnewering binnen en buiten kunt u bij ons terecht voor hoogwaardige binnenraamdecoratie, Velux accessoires, terrasoverkappingen en vliegenramen. Een terrasoverkapping of verandascreens plaatsen: wij gaan voor u graag aan de slag. Daarnaast kunnen we uw voorzetrolluiken of zonnetent plaatsen, uw rolluiken herstellen of elektrificeren of de motor van uw garagepoort vervangen. Ook voor de aankoop van Zaffer zenders kunt u bij ons aankloppen.

Ook u helpen we graag verder bij Multirolluik.
Hartelijke, warme groeten!
Martine & Luc

Waarom kiezen voor Multirolluik?

Onze klanten staan centraal

Multirolluik is een servicegericht bedrijf, met een passie voor het helpen en adviseren van onze klanten. Al van bij het eerste contact staan we u bij met een persoonlijke aanpak. We nemen de tijd om te luisteren naar uw verhaal en bieden passend advies, met oplossingen op maat. Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen en stellen u de uitgebreide materiaalkeuze voor. U kiest in overeenstemming met uw woningstijl.

Een snelle service

Wij doen ons uiterste best om u zo vlug als mogelijk te helpen met een herstelling of een plaatsing. Het geeft ons voldoening om nadat u besteld hebt de uitvoering vlot en stipt op te volgen zodat u van uw aankoop binnen redelijke tijd kunt genieten.

Maatwerk

Of u nu op onze uitgebreide vakkennis vertrouwt voor uw rolluiken, zonwering, binnenraamdecoratie of herstellingen, bij ons is maatwerk de standaard. Hiervoor werken we met duurzaam kwaliteitsmateriaal.

Ervaring

Onze jarenlange ervaring geeft u gemoedsrust van offerte tot oplevering. Tot slot zijn de gouden handen van Luc als hersteller en installateur en de ervaring van Martine als bouwkundig projectingenieur een flinke troef.

Opvolging en ontzorgen

We zijn gekend om onze heldere communicatie en staan in voor een nauwgezette opvolging vanaf het eerste moment dat u ons opzoekt tot aan de succesvolle afwerking van uw project. Bij ons is een afspraak een afspraak.

Onze diensten

Rolluiken Ninove

Rolluiken en zonwering

We adviseren u graag in de beste keuze voor rolluiken, zonwering, waaronder screens, zonnetenten, verandascreens, terrasoverkapping en vliegenramen.

Lees meer...

Rolluiken Ninove

Binnenraamdecoratie

Gespecialiseerd in rolgordijnen, Duo-Roll, horizontale en verticale jaloezieën of lamellen, gordijnen, overgordijnen en plissé gordijnen.

Lees meer...

Rolluiken Ninove

Herstellingen

Wij herstellen uw voorzetrolluiken of traditionele rolluiken, screens, zonnetenten en verandascreens, elektrificeren uw rolluiken en vervangen vliegengaas.

Lees meer...