Schilderij: “Go with the flow”

Schilderij: “Go with the flow”

Schilderijen, illustraties en beeldend werk, heb ik gecreëerd voor de tentoonstelling: “The flow”.

Ik wil je wat meer vertellen over het schilderij:
“Go with the flow”
- Ecoline & Chinese inkt, 80x120

Dit kunstwerk is een van de eerste in de reeks genaamd “ The lines”. Het markeert tevens mijn overgang van het werken op een A5-formaat naar een aanzienlijk groter canvas. De uitdaging om van een klein blad naar een groter doek over te stappen, was aanvankelijk intens, maar al snel voelde het vertrouwd aan.

Ik ben erin geslaagd om in de flow te blijven en te vertrouwen op het creatieve proces. Mijn dagelijkse gewoonte om mijn schetsboek (A5) vast te pakken en er minstens één creatie in te maken, heeft dit proces aanzienlijk vergemakkelijkt en vertrouwder laten aanvoelen. Deze routine heb ik al jarenlang en het heeft mijn vaardigheden merkbaar verbeterd.

Na het voltooien van dit werk voelde ik steeds sterker de drang om in de toekomst op nog grotere ondergronden te schilderen. Deze uitdaging ben ik aangegaan en ik ben blij dat ik dat heb gedaan.

Dit kunstwerk heeft niet alleen mijn artistieke horizon verbreed, maar het heeft ook mijn groei als kunstenaar gestimuleerd. Het dagelijks creëren, experimenteren en groeien is een constante en waardevolle praktijk in mijn artistieke reis.

🦋Van harte Welkom om dit kunstwerk en vele anderen, te komen bezichtigen tijdens de openingen van de tentoonstelling. 8 maart van 18u-21u en 9 maart van 14u-17u bij @lafilledoscar 🦋

Veel liefs Nathalie Steensels

Dit nieuwsbericht werd gepubliceerd door N_athelier.