Nieuws & Activiteiten uit Haaltert

Hier verzamelen wij alle leuke nieuwsberichten van onze leuke adverteerders. Kijk er eens rustig door, er staat van alles tussen. Van een oesterproeverij of een brillenmodeshow tot mega promoties en leuke creatieve workshops.
Nieuws filter
Vacature: voorbereider carrosserie
maa 8

Vacature: voorbereider carrosserie

JCV CarStyling Volckaert te Haaltert is dringend op zoek naar een voorbereider carrosserie met ervaring om ons team te versterken.

Interesse? Stuur u CV naar jcv.carstyling@gmail.com of kom gerust langs in onze workshop te Hoogstraat 100, 9450 Haaltert. Gelieve wel eerst even te bellen met Jo:...

Tijd voor winterbanden
nov 14

Tijd voor winterbanden

JCV CarStyling Volckaert is uw bandenspecialist te Haaltert. Wij geven u merkonafhankelijk bandenadvies. Alle banden, merken en maten kunt u bij ons vinden: Pirelli, Michelin, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Continental, Vredestein, ... Naast autobanden van de A-merken ook een ruime keuze aan...

Balloncreaties voor al je feesten
nov 2

Balloncreaties voor al je feesten

Balloncreaties in de carnavalshop voor al je feesten. Er is veel meer mogelijk dan op onze website te zien is. Woensdag en vrijdag open van 14 tot 18 uur, zaterdag van 13.30 tot 17.30 uur. Balloncreaties voor alle feesten. Kom naar de carnavalshop in Kerksken en stel je wensen voor. Geniet van...

Airco onderhoud.
okt 22

Airco onderhoud.

Ook uw airco heeft onderhoud nodig! Zo kunt u defect van de installatie, een hoger brandstofverbruik en onaangename geuren in de auto voorkomen. In de winter voorkomt de airco dat de ruiten beslaan.

 

Kostuums te huur
okt 14

Kostuums te huur

Wil je graag een kostuum huren voor Sint-Maarten en/of zwarte piet? Contacteer dan zeker Bart Gees! Je kan hem bereiken via e-mail, tel: 053 83 26 75 of kom eens langs in onze winkel.

Nieuw bij JCV: KleenFreaksBelgium
sep 5

Nieuw bij JCV: KleenFreaksBelgium

Nieuw in de shop van JCV CarStyling: #KleenFreaksBelgium. Onderhoudsproducten voor uw wagen, motor, boot of ander rijtuig bij JCV CarStyling bvba te Hoogstraat 100 in 9450 Haaltert.

Contacteer ons voor meer informatie!

Erkend montagebedrijf Thule-GDW.
aug 17

Erkend montagebedrijf Thule-GDW.

Erkend montagebedrijf Thule-GDW. Rust uw wagen uit met de perfecte trekhaak, dakdrager, fietsendrager die u kan vertrouwen!

Official dealer exclusieve velgen.
jun 8

Official dealer exclusieve velgen.

JCV CarStyling te Haaltert is uw officiële dealer van exclusieve velgen! De One-Stop-Shop voor uw wagen! Merken: ADV.1, Vossen, Rotiform, Niche, RSV, Vipmodular, AEZ, DEZENT, DOTZ en nog meer!

 

Coming next week..
maa 24

Coming next week..

Een nieuwe ultramoderne bandenmachine tot 34"! Volledig automatisch monteren van banden, gerobotiseerd, supersnel! Gegarandeerd schadevrij! Ook de -en montage van Run Flat banden is kinderspel voor deze machine!