Recensies

chantal
meditatie tussen de appelbomen ...zalig genieten van de natuur met de geluiden van de vogeltjes en de warmte van de zon ..
een fijne ervaring
Veerle Jacobs
Thea bedankt voor de zeer leerzame en interessante intervisie die je hebt geleid. Je bent dat heel goed gedaan! We hebben als VZW veel positieve reacties gekregen! Je had de casus als mediator echt goed onder controle, reageerde op de juiste momenten en stelde de juiste vragen! Je hebt ons als contactverantwoordelijken goed gecoacht, Merci voor de inzichten, tips en adviezen!

Goed gedaan!
Veerle Jacobs
Thea is een open, warm en oprecht persoon. Ze heeft veel ervaring als coach en weet mensen te inspireren. Ze heeft binnen ons bestuur vormingen rond relaxatie, grenzen stellen en zelfvertrouwen gegeven. Workshops die heel positief geëvalueerd werden. Mooie balans tussen theorie en praktijk oefeningen. Heel leerrijke en boeiende workshops! De moeite waard!!
GO! Basisschool Atheneeke Tongeren
Thea kwam als De Verhalenfee - in prachtig, betoverend en sprookjesachtig kostuum - voorlezen aan de kleinsten van onze basisschool tijdens onze stressloze dag in GO! Basisschool Atheneeke (Moerenstraat 4, 3700 Tongeren, www.atheneeketongeren.be).
Zij wist zowel de jongste kleuters als de oudsten te boeien met haar leuke verhalen. De kinderen hingen als het ware aan haar lippen.
Thea is een aangename, warme en erg stipte en correcte vrouw. Kortom een topper! Alle ingrediënten waren in huis om er voor iedereen een aangename namiddag van te maken.
Tot een volgende keer, Thea!
B C
Thea heeft een zeer positieve en open ingesteldheid waardoor iedereen zich tijdens de groepsmomenten volledig op zijn gemak voelde. De workshop bereikte meer dan alleen zijn vooropgesteld doel, De aanwezigen leerden de eigen draagkrachten te herkennen en verhogen maar zagen ook in elkaar een kracht om tijdens de soms moeilijke situaties op terug te vallen. Top gedaan!
A M
Bij Thea ben ik heel goed ontvangen. Zij is een specialist in een soort psychotherapie. Zij wist me te helpen.
Iris Venken
Heel lieve en aangename vrouw.
Haar meditaties zijn heel liefdevol gebracht en geven daadwerkelijk rust.
Door haar ervaringen als vertelfee heeft ze een warme en aangename stem die je in hogere sfeeren brengt.
Kortom: een topvrouw
Catharina M.
Ik voelde mij heel op mijn gemak en vond het een zeer fijne groep. Ik genoot van de openheid van iedereen in de groep. Een leerrijke workshop.
C. M.
Ik ben me meer bewust geworden van de dingen in het dagelijkse leven, mijn levensdoelen zijn meer in de kijker komen te staan en ik ga er verder mee aan de slag. Ik heb geleerd dat iedere persoon uniek is en rijk in zijn eigen leven. Ik heb een andere manier van denken over het leven gekregen.
H.
Het heeft me tot nadenken aangezet en tot zoeken naar nieuwe doelen. Ik heb het zeer positief ervaren vooral, de zeer grote gastvrijheid en de openheid van de lesgeefster. Hiervoor een welgemeende “dankjewel”. Het heeft me een boost gegeven tot creatief en positief denken en handelen.

Schrijf een recensie