Recensies

B C
Thea heeft een zeer positieve en open ingesteldheid waardoor iedereen zich tijdens de groepsmomenten volledig op zijn gemak voelde. De workshop bereikte meer dan alleen zijn vooropgesteld doel, De aanwezigen leerden de eigen draagkrachten te herkennen en verhogen maar zagen ook in elkaar een kracht om tijdens de soms moeilijke situaties op terug te vallen. Top gedaan!
A M
Bij Thea ben ik heel goed ontvangen. Zij is een specialist in een soort psychotherapie. Zij wist me te helpen.
Iris Venken
Heel lieve en aangename vrouw.
Haar meditaties zijn heel liefdevol gebracht en geven daadwerkelijk rust.
Door haar ervaringen als vertelfee heeft ze een warme en aangename stem die je in hogere sfeeren brengt.
Kortom: een topvrouw
Stefan Court
Degelijke en betrouwbare bron van opfrissen van voorgaande lessen zoals van Napoleon Hill, enz … Het is informatie die iedereen nodig heeft
Catharina M.
Ik voelde mij heel op mijn gemak en vond het een zeer fijne groep. Ik genoot van de openheid van iedereen in de groep. Een leerrijke workshop.
C. M.
Ik ben me meer bewust geworden van de dingen in het dagelijkse leven, mijn levensdoelen zijn meer in de kijker komen te staan en ik ga er verder mee aan de slag. Ik heb geleerd dat iedere persoon uniek is en rijk in zijn eigen leven. Ik heb een andere manier van denken over het leven gekregen.
H.
Het heeft me tot nadenken aangezet en tot zoeken naar nieuwe doelen. Ik heb het zeer positief ervaren vooral, de zeer grote gastvrijheid en de openheid van de lesgeefster. Hiervoor een welgemeende “dankjewel”. Het heeft me een boost gegeven tot creatief en positief denken en handelen.
Jolanda
Ik heb de workshop als zeer positief ervaren. Er was me al veel bekend, maar heb toch veel bij geleerd. Het is een aanrader voor iedereen.
J. D.
Het kwam op het juiste moment in mijn leven. Het paste helemaal in mijn proces. Het heeft mij veel inzichten gegeven, soms bevestiging waarmee ik verder kan. Het was heel leerrijk voor mij.
Kristel
Ik ben al enkele jaren met vele dingen bezig, maar toch heb ik hier leuke details meegekregen en herhalingen die mij meer orde gebracht hebben om mijn doelen makkelijker te behalen Het was een leuke groep en aangenaam gegeven. Het was super. Het is een echte aanrader voor iedereen die vooruit wil in het leven en er meer wil uit halen.

Schrijf een recensie