Welzijnscoach

Coaching voor beter Wel-Zijn.

Ben je even de weg kwijt ? Voel je jezelf even niet goed in je vel ? Ervaar je een onbalans in je leven ? Dan kan Thea je helpen terug je weg te vinden.

Thea Berger uit Maasmechelen bied je de ondersteuning die je nodig hebt om je terug goed in je vel te voelen. Dit doet ze door samen met jou je onderbewustzijn te verkennen, waar de blokkades zitten en hoe je deze kunt ontmantelen. Tevens reikt ze je handvaten aan waarmee je na de sessie verder aan de slag kunt.

Na één coaching voel je vaak het verschil al. We zijn echter gewoontemensen, daarom zijn er vaak meerdere sessies nodig om het resultaat te blijven behouden en om niet terug in de oude routine te hervallen.

Je kan haar boeken voor:

Welzijnsgesprek
Aan de hand van een gesprek achterhalen we het dieperliggende probleem dat je tegenhoudt om zoveel mogelijk van het leven te genieten. Ze biedt antwoord op je vragen en samen gaan jullie op zoek naar antwoorden die jou helpen.

Spiritueel coaching
Vanuit het spirituele is alles met elkaar verbonden; zowel je lichaam, je psyche en ook je problemen. Via een afstemming op jouw energie herstellen we de verbinding met jezelf. Dit doen we door een heldere kijk te krijgen op je situatie en het proces waar je in zit. Tevens krijg je handvaten aangereikt hoe je hiermee verder kunt.

Briefheling

Jij schrijft een brief over hetgeen waar jij heling op wil. Deze brief wordt zonder oordeel en in liefde in ontvangst genomen. Op de inhoud van je brief wordt er een heling gedaan aan de hand van een techniek die het beste bij je past. Dan kan een releasetechniek zijn of een reiki-behandeling, een behandeling met Chrystalinne energie enz. Deze heling gebeurt op afstand of online. Na de heling is er een kort feedback moment telefonisch of online.

Neem contact op met Thea om een afspraak in te boeken.

Mental coaching thea berger