Autocars Marcel Cars

Uw reisbureau, reisbussen en busvervoer te Dessel

Autocars Marcel Cars te Dessel is opgericht in 1949. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een vaste waarde geworden in Dessel voor al uw busvervoer en reizen. Contacteer ons voor meer informatie.

Busvervoer

Onze hoofdactiviteit bestaat erin om vervoer in groepsverband aan te bieden. Zowel voor dagreizen, meerdaagse reizen, binnenlandse trips, buitenlandse trips, brengritten en haalritten zijn wij voor u de ideale partner. Om u van dienst te zijn beschikken wij over 18 comfortabele autocars met een capaciteit van 30 tot 60 plaatsen. Marcel Cars beschikt ook over een liftbus zodat ook rolstoelgebruikers comfortabel kunnen meereizen.

Daguitstappen

Zin om er even tussen uit te gaan? Hier vindt u een selectie uit ons groepsaanbod. Niets gevonden? Kom langs op ons kantoor te Dessel en we maken voor u een daguitstap op maat.

Meerdaagse reizen

We bieden u reizen aan die net iets anders zijn en meer zijn dan u normaal zou verwachten. Soms is dat door de combinatie van uitstappen die gemaakt worden, soms is het door een bijkomende brochure maar belangrijk is vooral de duidelijke prijsopgave waarbij zowat alle kosten inbegrepen zijn zodat de reiziger niet voor verrassingen komt te staan aan het eind van de reis.

Openbaar vervoer

Al jaren rijden wij dagelijks met 9 lijnbussen in opdracht van de Vlaamse vervoermaatschappij De Lijn. De hoge eisen die De Lijn aan zijn privé-partners stelt betreffende kwaliteit, stiptheid, veiligheid en orde zijn voor ons een stimulans geweest om voor ons autocarvervoer dezelfde normen te hanteren.

PRIJSAANVRAAGCONTACTEER ONS