Funerarium Nuytten

Uw begrafenisonderneming, uitvaartverzorging, uitvaartzorg te Anzegem

Uw afscheid, onze zorg!

Het heengaan van een dierbare is een heel pijnlijke gebeurtenis. Het is dan ook een zeer moeilijke en emotionele periode. Bovendien moeten vele formaliteiten geregeld worden bij een uitvaart en het is belangrijk dat het afscheid verloopt naar wens van de overledene en de nabestaanden.

Omdat voor Funerarium Nuytten gevestigd in Anzegem elk mensenleven waardevol en uniek is proberen wij ook van ieder afscheid een 'uniek' afscheid te maken. Na een overlijden komt er een periode die zeer zwaar en emotioneel is. In deze periode kan het troostend zijn dat iemand er voor u is met een luisterend oor en bij wie je terecht kan voor al uw vragen, maar ook met uw verdriet.

Daarom bieden wij een persoonlijke dienstverlening aan waarbij we oog hebben voor al uw wensen. Wij zullen ervoor zorgen dat alles efficiënt, discreet en in alle sereniteit verloopt en dit voor, tijdens en na de uitvaartplechtigheid. Voor een meer persoonlijk contact kan u steeds bij ons in het funerarium te Anzegem terecht en dit voor al uw vragen en wensen.

CONTACTEER ONS