Recensies

Heidi
Telkens je bij Sandra binnenkomt, voel je meteen de rust, warmte en gezelligheid. Sandra kent haar vak op en top. Ze weet precies wat je lichaam nodig heeft. Je komt er telkens zenn buiten. Op en top een aanrader!
Sabine de Jong
Wanneer de deur van Balance open gaat, word je verwelkomd door Sandra Kuijpers, een hele warme en liefdevolle vrouw. In haar knusse praktijkje, waan je je meteen in een oase van rust. Sfeervolle kaarsen, een zacht muziekje, en een romantische , smaakvolle inrichting strelen je ogen elke keer opnieuw.
Sandra is een therapeute die haar werk uit voert met veel passie, oog en oor voor haar klantjes. Na een kort verkennend gesprekje, gaat ze over tot de behandeling. Het is een waar genot om op haar massagetafel te liggen en alle aangeboden behandelingen uit te proberen! Je zal zien dat ze allemaal meer dan de moeite waard zijn...
Zowel tijdens de massage als dagen erna kan je nagenieten van deze speciale ervaring. Balance is voor mij telkens een stukje thuiskomen, een stukje 'me-time', een stukje puur genot. Ik zou een bezoekje zo nu en dan niet meer kunnen missen. Een ware aanrader dus voor iedereen!
Vincent De Cock
Alsof je even in een andere, mooie, rustgevende wereld bent... waarna je als herboren weer naar huis gaat. Denk dat ik mijn ervaring niet beter kan beschrijven. Sandra neemt de nodige tijd om naar je te luisteren, waarna ze een heerlijke massage geeft alsof ze voelt wat het lichaam echt nodig heeft. Een echte aanrader voor ieder die op zoek is naar ontspanning en rust door een heerlijke massage...
Geert
Reeds bij de ontvangst van Sandra aan de deur krijg je al een goed en warm gevoel. Een gevoel die bij binnenkomst in de praktijkruimte, die knus en uitnodigend warm is ingericht, alleen maar versterkt word. Het oprecht luisterend oor, de opmerkelijk kalme en rustgevende stem van Sandra, en de aangename massage zelf, zorgen er voor dat je de stress en andere lichamelijke ongemakken zo uit je lichaam voelt wegvloeien. Het is dan ook met een héél goed en echt ontspannen gevoel, die je dagen later nog ervaart, dat je buiten komt. Ondanks de verre verplaatsing, van Aalter naar Maasmechelen, zal ik hoe dan ook nog vele malen een afspraak maken bij deze zeer rustuitstralende lieve vrouw. Balance bij Sandra: zeker een aanrader!
Lieve Van Houtte
Sandra straalt oprechte warmte, interesse en betrokkenheid uit. Ze luistert naar je verhaal zonder oordelen en bied je de emotionele steun die een mens al eens nodig kan hebben in deze harde wereld. Haar praktijk is zeer mooi, zen en uitnodigend ingericht, het voelt een beetje als thuiskomen. Het ongemak dat je soms kan voelen bij een 1ste kennismaking valt snel weg door het warme welkomstgevoel dat Sandra je geeft. De massage helpt je te ontspannen en tot rust te komen, het luisterend oor en de babbel waaruit blijkt hoe sterk Sandra is in het doorgronden van jou als persoon en de problemen kan duiden, zijn verhelderend en helend. Als ik aan Sandra denk is dit met een warm gevoel en ik hoop snel nog eens terug te kunnen gaan.
Ine
Sandra is een vrouw met een warm hart. Sandra weet wat ze doet en kent haar vak zeker en vast. Kortom een echte aanrader.
Margriet Gielen
De gezelligheid en rust straalt je al tegen bij het openen van de deur! De beste Chakratherapeute die ik al heb gehad! Helemaal zenn en vol energie kom ik terug thuis! Dank Sandra zal zeker weer een afspraakje maken !
Piero Brunetti
Al verschillend keren bij Sandra geweest en met een goed gevoel buiten gekomen. Zij heeft mij geholpen in mijn donkere tijden.. Een pracht van een vrouw met zoveel te geven.. Doe zo voort Sandrake 💗
Dirk
In deze haastige wereld vol stress, kan een lichaam soms niet meer mee en komen geestelijke en gelijk ook fysieke klachten naar boven .

Door de behandelingen van Sandra kom je tot rust en keer je terug naar je eigen ik. dat is basis vandaar kan je dan weer verder bouwen.
Geert Wels
Bijzondere ervaring, "toevallig" op ons pad gekomen op het juiste moment in ons leven! Bijzonder professioneel en tegelijkertijd met een groot hart, tjokvol talent. Dankjewel Sandra, je bent geweldig ⭐⭐⭐⭐⭐

Schrijf een recensie