YinShinJuitsu

De YinShinJuitsu is een oude Japanse helingkunst om energie blokkades op te heffen. Het is een harmoniseringsmethode die invloed heeft op vermoeidheid, burn-out, depressie, stress, spanning en de gevolgen van stress dat zich uiteindelijk uitdrukt in de 10.000ste etiketten (ziektes). Door de levensenergie te harmoniseren blijven we in balans op fysiologisch, psychologisch en spiritueel vlak. Door op bepaalde punten op ons lichaam lichte druk te geven (5min per punt) gaat de energie weer stromen zoals het hoort en kan het net als een rivier; voeding, herstel en harmonie naar een landschap ons lichaam ons leven.


Yogimalu massage

De Orang Malu of Yogiman is een uit 1 stuk hout vervaardigd figuur waarvan het verhaal is ontstaan in Indonesië. De yogi man geeft innerlijke rust, vrede en geluk. Het doel van deze massage is emotionele blokkades op te heffen die in het verleden zijn onderdrukt waardoor men de daarbij behorende negatieve gevoelens kan accepteren, hierdoor ontaat een grote innerlijke kracht die ervoor zorgt dat de geluksgevoelens terug worden toegelaten.


Energetische massage

In deze massage word gewerkt met energie om blokkades op te lossen waardoor de levensenergie "Chi" weer in harmonie kan stromen. De energetische massage is een volledige zachte lichaam-gezicht- hoofd nek en schoudermassage waarbij het debedoeling is om lichaam en geest volledig te laten ontspannen. Het energietransport van de zeven basis chakra's wordt geharmoniseerd.

 • Verbeterd de bloedcirculatie en spijsvertering
 • Vermindert slapeloosheid
 • Verbeterd de weerstand
 • Verbetert de ademhaling
 • Verwijderd afvalstoffen
 • Verminderd pijnklachten

Je komt helemaal terug naar jezelf en zit beter in je vel, beide hersenhelften worden geharmoniseerd het emotionele en het rationele.


Rozekwarts massage

Al eeuwenlang worden edelstenen gebruikt om mensen te helen. Ze worden ingezet bij lichamelijke, geestelijke en spirituele klachten of blokkades. Edelstenen hebben de eigenschap om energie af te geven, energie op te nemen en energie te geleiden. Hierdoor hebben ze een bijzondere werking op lichaam en geest. Ze versterken en zuiveren de aura, deze massage zorgt voor diepe ontspanning.

De rozekwarts brengt evenwicht op lichamelijk en psychisch vlak, verruimt het gebied tussen hart- en keelchakra. Het geeft een goede doorstroming naar boven en beneden om de basischakra's in balans te brengen. Ze zorgen voor innerlijke healing, troost en onvoorwaardelijke liefde voor uzelf en anderen. Deze massage werkt ook kalmerend bij verdriet en trauma's en geeft u weer vertrouwen.


Jadestone massage

Door de hoge trillingsfrequentie is de jade een krachtige healingsteen met een veelzijdige werking die in staat is ons in het hier en nu in een staat van innerlijke rust en vrede te brengen waardoor we oude leefgewoontes en patronen kunnen loslaten met de daardoor ontstane emoties zoals verdriet en boosheid.

Deze massage harmoniseert het energietransport tussen de 7 basischakra's, bevordert de bloedcirculatie in de weefsels en harmoniseert beide hersenhelften Ying/Yang (links-vrouw-emo/rechts-man-ratio).

Nog andere werkingen zijn:

 • Ze ontgift, ontzuurt en stimuleert de nier- en blaasfuntie
 • Brengt de water-, zout-en zurenhuishouding in balans
 • Ondersteunt en helpt bij hartritmestoornissen
 • Ondersteunt de lever en pancreas bij het afvoeren van de afvalstoffen
 • Helpt bij maag-gal en darmklachten
 • Spierstijfheid, spierpijn en of krampen verzacht reumatische pijnen
 • Werkt ontstekingsremmend en hersteld de huid
 • Werkt positief op het zenuwstelsel
 • Werkt positief op de lichamelijke en geestelijkeoververmoeidheid en herstelt vitaliteit en levenslust
 • Verhelpt onrust, prikkelbaarheid, nervositeit neerslachtigheid en hoofdpijn
 • Helpt bij pijnlijke maanstonden
 • Beschermd tegen negatieve energieén en invloeden
 • Reinigt de aura en brengt de chakra's in balans

Dit is een volledige lichaamsmassage van voeten, benen, rug, armen, buik en gezicht.


De Witte Selenietsteen massage oftewel Engelsteen massage

Deze steen brengt oneindig veel liefde, heling en transformatie. Deze edelsteen staat in directe verbinding met licht-lichaam en engelenenergie, ze zorgt voor een heldere geest en opent de kruin-chakra, ze brengt rust en zelfvertrouwen, trauma's worden getransformeerd, ze neemt stress, irrittie en vermoeidheid weg. Deze steen past uitermate goed bij alle chakra's ze balanceert vanaf de kruin - tot de wortel-chakra.


Ayurvedische massage

Ayurveda wordt gezien als het oudste geneeskundig gezondheidssysteem dat zo een 5000/6000 jaar geleden op schrift werd gezet. Het is een holistisch systeem afkomstig uit India. Ayurveda betekent kennis (veda) van het leven ( Ayur). De drie Dosha’s spelen een belangrijke rol deze zijn: Vata,Pitta en Kapha. Zij zijn opgebouwd uit de 5 elementen ether, lucht, vuur, water en aarde. Vata staat voor verandering, Pitta voor stofwisseling en Kapha voor structuur. Binnen de Ayurveda is het heel belangrijk dat de Dosha’s in balans zijn, de uitscheiding goed is, de geest rustig en in balans is en de weefsels normaal functioneren. Deze Ayurvedische massage is een zachte energetische massage (maar toch wat steviger dan wat jullie van mij gewoon zijn). Het is een volledige lichaamsmassage waar de marmapunten van hoofd en gezicht worden meegenomen. Deze massage brengt het hele lichaam in balans. Lichaam en geest worden dichter naar elkaar gebracht en het zelfherstellend vermogen gestimuleerd. De Ayurvedische massage werkt op de spieren, het energiesysteem, de aura en de chakra’s. De gewrichten ontspannen zich waardoor stress, vermoeidheid en slapeloosheid worden bestreden. Deze massage zorgt voor vitale energie, helpt gifstoffen die vastzitten te verwijderen en helpt bij het losmaken van emotionele blokkades. Het activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop en draagt zo bij aan de bewustwording van het lichaam waardoor spierspanning verlicht en sensuele uitstraling vergroot. Deze massage reinigt, ontspant, voedt en balanceert het fysieke lichaam, emoties en de geest...


Bergkristal massage

Dit is een sterk helende steen die helpt tegen allerlei kwalen.  Ze heeft de kracht en het zelf helend vermogen om het lichaam te ondersteunen en te versterken. Deze werkt zuiverend, beschermt de aura, reinigt, heft blokkades op en brengt de chakra's in balans. Bergkristal geeft energie, concentratie, inzicht en inspiratie in moeilijke tijden. Ze is liefdevol, harmonieus, ppuur en geeft een gelijkmatig humeur.


Triggerpoint gecombineerd met de energetische massage

Last van pijnlijke gespannen spieren? Dan raad ik de triggerpoint massage aan gecombineerd met de energetische massage. Eerst spoor ik de spierknopen op en masseer deze los (kan zeer pijnlijk zijn maar heel effectief ) Daarna breng ik het lichaam tot rust met de energetische massage.


Lage rugpijn

De behandeling lage rugpijn wordt afgesloten met een energetische massage van de rug.


Indonesche Herbal-Earth en de Herbal Heaven massage

Deze massage is een zachte vorm van voetreflex-gezichts en hoofdreflex werkt zowel stimulerend als ontspannend. Er wordt op een gevarieerde manier gewerkt op de voeten en de onderbenen met de daarin voorkomende reflexpunten bij deze twee massages wordt gewerkt met kruidenstempels, de Indonesche behandelstaaf (versteend hout) Deze massage duurt ondeveer onderhalf uur en is enorm fijn om te geven en zeker om te ontvangen.


AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!