Recensies

Frauke Urlings
Sandra zorgt voor pure rust en ontspanning! In een warme, veilige en rustige omgeving brengt ze je helemaal tot rust. Ze weet je ook perfect op je gemak te laten voelen. Je gaat er als herboren buiten. Het is een zekere aanrader!!!
Jessica Pachen
Mijn eerste ontmoeting is supper verlopen ik ben onzeker binne gegaan na de sessie een vlaag emoties los gemasseerd nadien een geruststellend gesprek ben buite gegaan met een voldaan gecoel rust over me heen sandra je bent een top madam 💗
Danny
Zeer lieve vrouw die je ontvangt in een zeer rustgevend kader en je een heerlijke massage geeft. Echt een aanrader!
Bianca moonen
Zeer lieve vrouw, je vind er je rust de massage doen ook enorm deugd en zorgen dat je slechte energie kunt loslaten. Ik raad het zeker aan voor mensen die zijn of haar rust niet kunnen vinden om zeker je te laten begeleiden bij Sandra.

Antonietta Sorce
Super lieve vrouw
Heel professioneel warm hart gewoon geweldig 🌹
Bjorn Jeunen
Zeer zachte en lieve vrouw. Echte vakvrouw die de kneepjes van het vak kent.
Esther Longo
Zeer mooi rustgevende en sfeervolle ingerichte kamers. Sandra straalt rust uit en daarmee kan je ook goed met haar babbelen. Ze helpt je bij massages om tot rust te komen of je vaan kwaaltjes af te helpen. Bij verschillende massages van Sandra heb ik kunnen genieten. Zal zeker teruggaan. Zeker een aanrader 😊dank je wel Sandra voor de zalige rustgevende massages.
Angie Vanvoorden
Fantastische ervaring, tot de dag van vandaag helpt het mee aan mijn persoonlijke ontwikkeling!
Helen
een oase van pure rust en ontspanning bij Sandra van Balance! Al meteen bij het binnenkomen voel je de positivie energie stromen. Een zeer mooi ingerichte praktijk, die al meteen rust en warmte uitstraalt. Sandra neemt alle tijd en rust om naar je te luisteren en weet heel goed waar ze over spreekt. Zeker een aanrader voor iedereen, maar met name voor mensen die op zoek zijn naar het loslaten van spanning (pijn) of gewoon naar een me-time moment.
Cindy Deckers
Top chakratherapeute die me al veel over mezelf heeft geleerd..... steeds de juiste woorden en massages klaar....
Sowieso mijn vast Zen-adresje...

Schrijf een recensie