Balance

Chakratherapeute, healing, massages & rust te Maasmechelen

Erkend Chakratherapeute te Maasmechelen

Bij Balance in Maasmechelen kan u terecht voor alle mogelijke Chakra-therapieën. Chakra is het Sanskriet voor wiel of wervelingen, het zijn energie- en bewustzijnscentra in het lichaam die niet fysiek aanwijsbaar zijn, het zijn energieknooppunten van de aura. Ze bevatten ook informatie die in onze aura zijn opgeslagen zoals emotionele en fysieke pijn, trauma's... Elke chakra straalt energie uit in het lichaam en heeft zo invloed op de organen, orgaanfuncties, bloedsomloop, hormonen, emoties en op onze gedachten.

Chakra's zijn dus centra die een vergaande invloed uitoefenen op lichaam, geest en energie, ze maken deel uit van het fijnstoffelijke energiesysteem en spelen een belangrijke rol bij gezondheid en genezing.

De zeven basischakra's zijn de belangrijkste chakra's om mee te werken, het woord zegt het zelf: basis. Zonder een stevige basis (fundering) kan u niet optimaal functioneren in uw leven. Wanneer 1 of meerdere van deze basischakra's niet naar behoren functioneren voelt u zich niet lekker en dan bent u uit balans.

Er zijn verschillende manieren om de chakra's in evenwicht te houden: voeding, massages, edelsteenmassage, edelsteentherapie door zachte draaibewegingen op de chakra's. Voor al deze behandelingen en voor nog veel meer kan u bij mij terecht. Kom dankzij een van onze behandelingen volledig tot rust. Maak vandaag nog een afspraak.

Belgische massage federatie erkend lid

Onze missie: wij helpen u in uw zoektocht naar uw eigen ik

Het is mijn missie, mijn doel om mijn klantjes op weg te helpen naar hun eigen ik. Velen raken immers zichzelf kwijt door de steeds veranderende maatschappij en verliezen zichzelf zo helemaal uit het oog door altijd en alleen klaar te staan voor anderen. Door gesprekken en massages waarbij ik speciale technieken toepas zorg ik ervoor dat u zichzelf weer helemaal kunt terugvinden. Daarvoor moet u op zoek naar uw innerlijke zelf en proberen om het verleden volledig los te laten. Ik help u daarbij.