Ambulancecentrum Antwerpen

AMBULANCECENTRUM ANTWERPEN
meer dan ziekenvervoer

“Ondernemen met een hart voor mensen, dat is onze drijfveer”, aan het woord is Kris Verbeeck (33), zaakvoerder van Ambulancecentrum Antwerpen en trots ondernemer te zijn in Hemiksem.

Wat betekent Ambulancecentrum Antwerpen (ACA) voor de Hemiksemnaar?
Kris Verbeeck: “De meeste Hemiksemnaars zullen mijn firma niet kennen, gelukkig maar want dat wil zeggen dat zij gezond en/of mobiel zijn. Toch ben ik trots dat ACA gevestigd is in Hemiksem en voor kwaliteitsvol ziekenvervoer vanuit onze Rupelstreek zorgt.”

Hoe maakt ACA het verschil?
Kris Verbeeck: “Wij trachten ons te onderscheiden van andere firma’s in zowel onze dienstverlening als manier van werken. Ik heb bijna tachtig werknemers onder mij staan die dagdagelijks de baan op zijn en voor mensen zorgen. Ziekenvervoer is meer dan een transport van A naar B, iedereen heeft zijn eigen verhaal en zorg nodig.

Waarvoor kan men terecht bij ACA?
Kris Verbeeck: “Uiteraard ziekenvervoer, u kan bij ons zelf of via uw mutualiteit, huisarts of RVT//WZC transport aanvragen afhankelijk van uw noden. Zo verzorgen wij liggend, zittend en vervoer per rolwagen. Daarnaast verzorgen wij ook repatriëringen in binnen- en buitenland alsook dringend 112-vervoer op verschillende standplaatsen. Onze dispatching is 24/24 bereikbaar via 03 844 33 33 voor al uw ritaanvragen.”

Vervoer aanvragen?
03 844 33 33

24/24 en 7/7!

Ambulancecentrum Antwerpen

  • Ambulancedienst
  • Ziekenvervoer
Heiligstraat 139, 2620 Hemiksem
T03 844 33 33