Sessie

Je krijgt eerst een voetbadje, daarna volgt de gekozen sessie op een massagetafel die ik naar jouw wens kan afstellen. Ik werk eerder zacht tot matig hard naargelang de sessie, omdat ik vind dat je met die aanpak ook veel kan bereiken.

Ik wil je een uurtje relaxatie bieden en de daarmee gepaarde gezondheidsvoordelen die je via de gekozen sessie kan bereiken. Bij voetreflexologie worden jouw aangegeven pijnpunten behandeld tijdens de eerste sessie maar er wordt ook holistisch (op de gehele persoon) gewerkt. Elke sessie is geen vervanging voor een reguliere medische of psychologische behandeling en kan op zichzelf of ter ondersteuning van een reguliere medische behandeling gedaan worden; de specifieke sessie psychozone harmonisering is niet geschikt voor psychiatrische aandoeningen en pathologieën.

Iedereen heeft in deze hectische tijden nood aan ontspanning. Dus wil je meer informatie over een sessie? Of wil je een afspraak maken? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is een natuurlijke gezondheidssessie die preventief werkt en de immuniteit versterkt. Elk lichaam bezit een energiestroom, die door blokkades ziektes kan veroorzaken.

Bij voetreflexologie maak ik gebruik van drukpunttechnieken waarbij deze reflexzones worden bewerkt met duim en vingers. De blokkades worden door massage van bepaalde zones op de voeten opgeheven.

Greep Voetreflexologie V-ReLax Aalst

Voetreflexologie V-ReLax Aalst

Wat is Psychozone Harmonisering?

Het is een zeer zachte massage op de voeten die inwerkt op de psyche van de mens. Met deze massage kan je bepaalde psychische en emotionele klachten verlichten. Deze eenvoudige en zachte sessie van de voeten kan diepe rust, ontspanning en evenwicht brengen in de menselijke geest. Het is een combinatie van reflexzones en meridiaanpunten waarop gewerkt wordt. Per stoornis is er een ander schema dat gevolgd wordt.

Wat is Indische voetmassage?

Het is een zachte voetmassage die vitaliserend en harmoniserend werkt en vooral gericht is op ontspanning. Eerst begint de massage via losmaaktechnieken met de handen, nadien ga ik over tot het gebruik van Kaash Bowls. Je hebt eerst een ruwer schaaltje dat zorgt voor de vitalisering en daarna wordt gebruik gemaakt van de gladde variant die zorgt voor de relaxatie. Er wordt gewerkt op de voetreflexologie punten, chakra's en marmapunten met de schaaltjes waarop Triphala Ghee gesmeerd is.

indische voetmassage

Wat houdt een onderbeen- en voetmassage in?

De massage begint in buiklig. Je benen en voeten worden ingesmeerd met amandelolie. Via verschillende massagegrepen (effleurage, petrissage en rotatie) wordt er een stimulerend effect op de bloed- en lymfecirculatie bekomen, waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. Na een 20-tal minuten mag je in ruglig verder van de ontspannende massage genieten! De massage heeft  een kalmerende en ontspannende werking en maakt gespannen onderbenen en voeten los.

Onderbeen- en voetmassage Voetreflexologie V-Relax Aalst

Wat is een verbindende energetische voetmassage

Hou jij van een zachte strelende voetmassage, maar ook van de tintelende ervaring van een voetreflex, dan is deze voetmassage iets voor jou!

Deze voetmassage is een combinatie van 2 werelden, nl. die van lichte verbindende strijkbewegingen en die van een uitbalancering van de chakra's. Het zorgt voor een zalig ontspannen gevoel dat jou opnieuw in balans brengt.

Prijs

Prijs voor 1 uur : € 40.

Verbindende energetische voetmassage Voetreflexologie V-Relax Aalst

Wat houdt een nek-, schouder- en rugmassage in?

Het is een ontspannende massage bestaande uit effleurages, petrissages en fricties. Bepaalde drukpunten zullen ook bewerkt worden. Het kan genomen worden als een aanvulling op voetreflexologie bv. voor mensen met klachten aan nek, schouders of rug. Maar ik wil het ook apart aanbieden want dit is een massage die op zich ook veel deugd kan doen.
Wil je 1 uur ontspanning van de nek, de schouders en rug dan neem ik er ook de armen en hals bij.

Prijs

Prijs voor 40 minuten nek-, schouder- en rugmassage: € 40.
Boek je dit bij voetreflexologie of onderbeen- en voetmassage dan wordt het opgedeeld in ofwel nek-en schoudermassage of rugmassage: €20 per apart deel voor 20 min.
Prijs voor 1 u nek-, schouder-, arm- en rugmassage : € 50

Nek schouder en rugmassage Voetreflexologie V-Relax Aalst

Wat houdt een relaxatiemassage in?

Het is een ontspannende massage bestaande uit effleurages, petrissages en fricties. De rug, schouders, nek, armen, handen, benen en voeten worden gemasseerd. De gebruikte olie is een massageolie van Sjankara of van Oshadhi, beide verdelers met een hoge kwaliteit van natuurlijke etherische oliën.

Na deze massage voel je je volledig ontspannen en ben je mentaal helemaal tot rust gekomen.

Deze massage geef ik enkel voor vrouwen.

Prijs

Prijs voor 70 minuten massage van het lichaam: € 75
Prijs voor 80 minuten massage van het lichaam en aangezicht: € 85

Relaxatiemassage Voetreflexologie V-Relax Aalst

Wat is metamorfosemassage?

"De rups transformeert naar een vlinder." Dit is wat deze massage doet: een transformatieproces op gang brengen. Deze zachte massage met cirkelende draaibewegingen is rustgevend, maar werkt in op een dieper niveau. Je kan vastzitten aan iets wat in het verleden gebeurd is, aan energiepatronen die klachten veroorzaken. Met de metamorfosemassage wordt er aandacht besteed aan de negen maanden voor de geboorte. In die periode wordt dan ook de basis gelegd voor het fysieke, het mentale en het gevoelsleven. De massage spoort je aan om de transformatie aan te ondergaan en aan te pakken. De massage gebeurt op de voeten, op de handen en op de hoofdhuid. Er wordt een beetje olie gebruikt op handen en voeten, niet op de hoofdhuid.

Prijs

Prijs voor 1 uur: € 40.

Metamorfosemassage Voetreflexologie V-Relax Aalst

Wat is de Japanse gezichtsmassage?

Je gezicht, je hals en je schouders worden ingesmeerd met amandelolie. De Japanse gezichtsmassage is een ontspannende massage van de nek, schouders, gezicht en hoofdhuid. Met deze massage wordt er ingewerkt op de spieren en huid maar ook op drukpunten en meridianen in het gelaat. Stress en spanning kunnen losgelaten worden en het is ook goed tegen hoofdpijn, allerlei oog- en oorklachten en zorgt voor een goede doorbloeding. Nadien volgt een lymfedrainage en sluit ik af met een deugddoende hoofdmassage. Door de ontspanning van de gezichtsspieren krijg je een verjongend effect, een natuurlijke facelift.

Prijs

Prijs voor 50 minuten: € 45

Japanse gezichtsmassage Voetreflexologie V-Relax Aalst

Contact

Graag kijken naar de afsprakenagenda wanneer een sessie mogelijk is. Indien dit toch niet overeenkomt met uw voorkeur, kan je ook bellen naar 0477 36 66 58. We bekijken dan samen of het op een ander moment kan. Indien ik niet opneem, spreek dan een boodschap in met vermelding van je naam en telefoonnummer en dan contacteer ik jou.

AFSPRAAK MAKEN