Welkom bij V-ReLax in Aalst

V-ReLax in Aalst is de plaats om tot rust te komen door middel van een reflexologiebehandeling op de voeten.

Contacteer mij →

Bekijk enkele foto's →

Schrijf een recensie →

Over V-ReLax Aalst

Ik ben Veerle De Coninck en na het volgen van verschillende cursussen in het alternatieve, heb ik zelf de zin gekregen om voetreflexologie in bijberoep te beginnen.

In de eerste plaats wil ik ontspanning en relaxatie bieden, één van de sterke eigenschappen van reflexologie. Ontspanning werkt in op het lichaam, de geest en de emoties. Op de tweede plaats wil ik je gezondheid bevorderen via de reflexpunten op de voeten.

Ik ben lid van het NVBR (Nationaal Verbond der Belgische Reflexologen). Via hun opleidingen en Reflexologiedagen heb ik me verder ontplooid en zal ik dit blijven doen.

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is een natuurlijke gezondheidsbehandeling die preventief werkt en de immuniteit versterkt. Elk lichaam bezit een energiestroom, die door blokkades ziektes kan veroorzaken. Deze worden door de behandeling van bepaalde zones op de voeten opgeheven.

Het zelfgenezend vermogen van de corresponderende lichaamsdelen wordt gestimuleerd zodat de energie terug kan doorstromen.

Behandeling

Je krijgt eerst een voetbadje, daarna volgt de relaxatiereflexologie behandeling in een comfortabele stoel. Ik werk eerder zacht tot matig hard, omdat ik vind dat je met die aanpak ook veel kan bereiken.

Ik wil je een uurtje relaxatie bieden en de daarmee gepaarde gezondheidsvoordelen die je via voetreflexologie kan bereiken.

Iedereen heeft in deze hectische tijden nood aan ontspanning. Dus wil je meer informatie over de behandeling? Of wil je een afspraak maken? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren.

Hoeveel kost het?

De prijs voor een voetreflexologie sessie van 60 min is maar € 40.

Graag kijken naar de afsprakenagenda wanneer een sessie mogelijk is. Indien dit toch niet overeenkomt met uw voorkeur, kan je ook bellen naar 0477 36 66 58 of 053 21 01 80 (graag na 18u bellen). We bekijken dan samen of het op een ander moment kan.

AFSPRAAK MAKEN