Schrijf een recensie

Kathy Maes
Voor een zalige massage is er maar een adres : v-relax ! Veerle, ik vond het een zeer fijne ervaring . Ik was volledig relaxed na zo een zalige onderbeen en voetmassage ! De volgende afspraak is reeds gemaakt ! Topper !
Ann De smedt
Ben al een paar keer geweest,echt aan te raden is het enige waar ik mij echt kan ontspannen,doet echt goed de voetreflexlogie,nu ook nek en schouder massage gehad lekker ontspannend goed geslapen nadien,zeker voor herhaling vatbaar Veerle kent er iets van en is bovendien vriendelijk en behulpzaam top
Joanna
De warme persoon die Veerle is alsook haar helende handen en kennis van voetreflexologie doen me steeds terugkeren naar haar. Een zalig gevoel om na een dag vol stress te ontladen en tot rust te komen!
Odette
Onlangs was ik in behandeling bij kiné omwille van verkrampte nek- en schouderspieren welke hevige hoofdpijnen veroorzaakte. Eerst diende ik ontspannningsoefeningen aan te leren alvorens verder te gaan met manuele therapie. Voetreflexologie was mij niet onbekend waardoor ik bij Veerle ben terechtgekomen voor een extra stimulans qua ontspanning. Na 6 beurten kan ik spreken van een omwenteling qua inwendige rust. Veerle is een kalme dame met een luisterend oor waardoor je je snel op je gemak voelt. Is een aanrader.
Els Vandendriessche
Ik mocht vandaag kennismaken met Veerle en haar magische handen. Een uurtje genieten, ontspannen, even helemaal “weg”. Bedankt 😊
Ilse Ravyts
Ben je op zoek naar een moment van rust en ontspanning en relaxatie ......dan moet je bij
V-ReLax zijn !
Veerle heeft een aanbod waar iedereen iets kan vinden om te ontspannen.
Een aanrader van verwennerij !

Astrid Goossens
Steeds zalig ontspannen bij Veerle. Prima ondersteunende behandeling bij depressie.
Dolores Flores
Ben al paar keren geweest , en ben heel tevreden
Heb er echt baat bij rustgevend
Ontspannende ruimde zachte dame
Zeker voor herhalingen vatbaar
Nancy Dooremont
Na mijn sessie was de pijn in mijn schouder en nek meteen verdwenen, heel erg bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar! Zachtaardig en vriendelijk!
George Tonia
Jaren geleden liet ik bij mij eens voetreflexologie uitvoeren. Ik wist niet meer hoe het voelde. Gisteren langs geweest, super goed gevoel. Heel ontspannend. Zeker voor herhaling vatbaar. Veerle, u ziet mij zeker nog terug !!