V-ReLax: In de kijker: Psychozone harmonisering

V-ReLax: In de kijker: Psychozone harmonisering

Psychozone harmonisering (een soort van voetreflexologie)

Het is een zeer zachte massage op de voeten die inwerkt op de psyche van de mens. Met deze massage kan je bepaalde psychische en emotionele klachten verlichten. Deze eenvoudige en zachte sessie van de voeten kan diepe rust, ontspanning en evenwicht brengen in de menselijke geest.

Recent heb ik iemand over de vloer gehad die kwam met fibromyalgie. Ze wou deze vorm van voetreflexologie uitproberen omdat ze nog steeds pijn had ondanks de medicatie die ze nam. Na 3 sessies heeft ze nu al minder pijn. Je kan haar recensie lezen op mijn websitepagina.

Heb jij ook fibromyalgie of burn-out en wil je dit uitproberen, geef het een kans. Na 3 sessies kan je voor jezelf bepalen of het ondersteuning geeft of niet. Relaxatie heb je sowieso bij elke sessie!

Zo heb ik ook al goede resultaten met de psychozone harmonisering behaald bij iemand met slaapstoornissen en ook stress en depressie. Deze massage is een extra hulpmiddel naast de reguliere medische behandeling maar onderschat de magie van voetreflexologie niet!