Buitenschrijnwerk

TIMMERWERKEN

Schrijnwerkerij ASB voert kleine en grote daktimmerwerken uit. Alles wordt volledig op maat vervaardigd naar wens van de klant. Hiervoor maken wij enkel gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen.

Wij doen zowel nieuwbouw als renovaties, maar zijn vooral gespecialiseerd in renovaties. Hebt u dus plannen om uw woning te verbouwen en kunt u de hulp van een goede schrijnwerker gebruiken? Aarzel dan niet en neem zeker contact op voor een gratis prijsofferte via de contactpagina! Wij helpen u dan graag verder en bekijken samen met u uw plannen en ideeën. Kijk zeker ook eens naar onze realisaties en laat u overtuigen van ons vakmanschap.


GEVELBEKLEDING

Wilt u op een snelle, efficiënte manier uw gevel een nieuwe, frisse look geven? Laat uw gevel dan bekleden door Schrijnwerkerij ASB. Wij gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen die een lange duurzaamheid garanderen.

Wij voeren zowel kleine als grote werken uit en leveren steeds maatwerk af. Bovendien is de uitvoering volledig naar wens van de klant. Zo kunt u kiezen uit een gevelbekleding in hout, pvc en leien. Daarnaast hebt u de keuze uit verschillende kleuren, afmetingen en afwerkingen. Gevelbekleding, een stijlvolle oplossing voor nieuwbouw en renovatie!


POOLHOUSE

In de lente en zomer is niets zo leuk als een mooi ingerichte tuin. Houdt u ook zo van gezellige barbecues met vrienden en familie en ontspannende zondagnamiddagen op uw terras? Met de juiste voorzieningen wordt het dubbel zo fijn! Schrijnwerkerij ASB plaatst voor u:

  • tuinhuisjes
  • carports
  • poolhouses
  • buitenkeukens
  • kleine bijbouw
  • ...

Alle onze constructies zijn puur maatwerk en worden volledig naar wens van de klant vervaardigd en geplaatst. Omdat wij enkel kwaliteitsmaterialen gebruiken, kunt u bovendien uitgaan van de beste kwaliteit, zodat u er nog vele jaren van kunt genieten.

POORTEN

Geef uw huis een klasvolle uitstraling en kies voor een kwalitatieve houten garagepoort en bijpassende ramen en deuren. Bij Schrijnwerkerij ASB hebt u de keuze uit een ruim aanbod materialen en stijlen. Neem dus zeker contact op om ons volledig assortiment in te kijken. Wij bespreken graag met de u de opties: manueel, geautomatiseerd, alles is mogelijk naar wens van de klant. Bij ons kunt u bovendien ook meteen kiezen voor een poort met video- of parlofonie.

RAMEN EN DEUREN

Voor ramen en deuren van de beste kwaliteit moet u bij Schrijnwerkerij ASB zijn. Wij vervaardigen en plaatsen ramen en deuren in pvc en hout. Wij voeren zowel kleine als grote werken uit en zorgen steeds voor maatwerk van de bovenste plank. Dankzij onze vakkennis, jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsmaterialen staan wij garant voor kwaliteit en duurzaamheid. U krijgt bij ons dan ook zonder probleem de nodige garanties! Nieuwbouw of renovatie? Bij ons bent u altijd welkom!