Schrijnwerkerij ASB

Uw schrijnwerkerij te Herselt voor keukens en gevelbekleding

Schrijnwerkerij ASB Herselt

TIMMERWERKEN

Schrijnwerkerij ASB voert kleine en grote daktimmerwerken uit. Alles wordt volledig op maat vervaardigd naar wens van de klant. Hiervoor maken wij enkel gebruik van de beste kwaliteitsmaterialen.

Schrijnwerkerij ASB Herselt

GEVELBEKLEDING

Wilt u op een snelle, efficiënte manier uw gevel een nieuwe, frisse look geven? Laat uw gevel dan bekleden door Schrijnwerkerij ASB. Wij gebruiken enkel kwaliteitsmaterialen die een lange duurzaamheid garanderen.

Schrijnwerkerij ASB Herselt

KEUKENS & DRESSINGS

Keuken of dressing op maat? Dan moet u bij een echte vakman zijn! Schrijnwerkerij ASB helpt u graag met het samenstellen van uw droomkeuken of -dressing.

Schrijnwerkerij ASB Herselt

RAMEN EN DEUREN

Voor ramen en deuren van de beste kwaliteit moet u bij Schrijnwerkerij ASB zijn. Wij vervaardigen en plaatsen ramen en deuren in pvc en hout. Wij voeren zowel kleine als grote werken uit en zorgen steeds voor maatwerk van de bovenste plank. Dankzij onze vakkennis, jarenlange ervaring en keuze voor kwaliteitsmaterialen staan wij garant voor kwaliteit en duurzaamheid. U krijgt bij ons dan ook zonder probleem de nodige garanties!

Schrijnwerkerij ASB Herselt

POOLHOUSE

In de lente en zomer is niets zo leuk als een mooi ingerichte tuin. Houdt u ook zo van gezellige barbecues met vrienden en familie en ontspannende zondagnamiddagen op uw terras? Met de juiste voorzieningen wordt het dubbel zo fijn!

Schrijnwerkerij ASB Herselt

VLOEREN

Bij Schrijnwerkerij ASB vindt u alle soorten parket en laminaat. Kies uit een ruim aanbod stijlen, kleuren en afmetingen en wij plaatsen de vloer die perfect bij de stijl van uw interieur past. Bovendien bent u bij ons zeker van de beste kwaliteit omdat wij enkel met kwaliteitsmerken werken.

Schrijnwerkerij ASB Herselt

TRAPPEN

Wij plaatsen in massief hout, waarbij u de keuze hebt uit eik of beuk. Afhankelijk van uw voorkeur wordt de trap vernist, schildersklaar en met bescherming geplaatst. Wij bieden u dus een complete dienstverlening aan. Daarnaast gebruiken wij enkel kwaliteitsmaterialen, zodat u zeker kunt zijn van een duurzame trap.