Binnenschrijnwerk

TRAPPEN

Op zoek naar een vakman voor de plaatsing van uw binnentrap? Schrijnwerkerij ASB zorgt voor een volledige plaatsing en afwerking naar wens van de klant.

Wij plaatsen in massief hout, waarbij u de keuze hebt uit eik of beuk. Afhankelijk van uw voorkeur wordt de trap vernist, schildersklaar en met bescherming geplaatst. Wij bieden u dus een complete dienstverlening aan. Daarnaast gebruiken wij enkel kwaliteitsmaterialen, zodat u zeker kunt zijn van een duurzame trap.

Onze realisaties zullen u zeker overtuigen van die kwaliteit. Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een gratis prijsofferte aanvragen? Neem dan zeker contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.


KEUKENS EN DRESSINGS

Keuken of dressing op maat? Dan moet u bij een echte vakman zijn! Schrijnwerkerij ASB helpt u graag met het samenstellen van uw droomkeuken of -dressing.

Wij vervaardigen volledige keukens en dressings, maar voeren ook kleinere werken uit. De keuken of dressing wordt volledig naar wens van de klant gemaakt, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kwaliteitsmaterialen (massief hout, mdf-hout, laminaat,...), stijlen (van klassiek tot modern) en afwerkingen. Ook voor het werkblad van uw keuken kunt u uit verschillende materialen kiezen (graniet, hout,...) en hebt u bovendien ook de mogelijkheid om meteen alle inbouwtoestellen meer te bestellen. Handig, toch? Als kers op de taart kunt u ook rekenen op een garantie!


VLOEREN

Bij Schrijnwerkerij ASB vindt u alle soorten parket en laminaat. Kies uit een ruim aanbod stijlen, kleuren en afmetingen en wij plaatsen de vloer die perfect bij de stijl van uw interieur past. Bovendien bent u bij ons zeker van de beste kwaliteit omdat wij enkel met kwaliteitsmerken werken.

Wij plaatsen vloeren voor nieuwbouw en renovatie en voeren kleine en grote werken uit. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij een perfecte plaatsen en afwerking met oog voor detail garanderen.