Centrale verwarming Herentals

Bij het kiezen van een centrale verwarming is het van belang om te kijken naar de energiezuinigheid en efficiëntie van uw toestellen. Nomatech werd bekroond met een eco-certificaat. Hiermee garanderen wij u professioneel en ecologisch verantwoord advies. Schakel ons dus gerust in bij het kiezen en installeren van een rendabel product.

Verwarmingstoestellen en verwarmingsketels

U kan bij het installeren van centrale verwarming uit verschillende verwarmingstoestellen kiezen. Wij plaatsen en onderhouden onder meer:

  • Radiatoren
  • Convectoren
  • Vloerverwarming
  • Luchtverwarming
  • Infraroodverwarming
  • Elektrische verwarming

De meest gebruikelijke verwarmingstoestellen zijn radiatoren. Deze zijn gemakkelijk te installeren, maar nemen veel plaats in en zorgen voor een minder goede warmtespreiding. Bij vloerverwarming is de warmtespreiding daarentegen optimaal, ondanks een lager energieverbruik. Vloerverwarming neemt weinig ruimte in beslag, maar is wel ongeveer 30% duurder ten opzichte van traditionele radiatoren.

Er bestaan ook verschillende soorten verwarmingsketels waaruit u kan kiezen. Zoekt u bijvoorbeeld een energiezuinige ketel? Wij informeren u graag over beschikbare ketels en hun rendement.

Zoekt u een expert in centrale verwarming te Herentals? Laat u dan adviseren over het verwarmingstoestel en de verwarmingsketel die het beste bij uw budget en behoeften aansluit. Contacteer Nomatech via telefoon of e-mail.

CONTACTEER ONS