Boekhoudkantoor Lefevere Elien

Uw boekhoudkantoor, boekhouder en fiscalist te Staden (Oostnieuwkerke)

Boekhoudkantoor Staden

Bent u op zoek naar een betrouwbare boekhouder in Oostnieuwkerke met ervaring en kennis? Dan moet u bij ons zijn. Boekhoudkantoor Lefevere Elien is een kantoor dat veel belang hecht aan een persoonlijke aanpak van uw dossier, 1 aanspreekpunt voor de begeleiding van uw zaak. Daar staan wij als boekhouder voor.

Als ondernemer krijgt u te maken met allerlei administratieve en boekhoudkundige verplichtingen en financiële beslissingen, daarom is een vertrouwenspersoon die u bijstaat met het juiste advies en u kan ontlasten van de financiële administratie belangrijk. Als kantoor streef ik er naar om u hierbij te adviseren en te begeleiden. Van het bijstaan bij de aangifte van uw personenbelasting tot het activeren van uw BTW-nummer en het opstellen van een financieel plan, deze boekhouder doet het allemaal! Om u het allerbeste advies te geven werken wij, als boekhouder, vaak samen met externe partners zoals advocaten, notarissen, sociaal secretariaten en meer.

Maak nu uw vrijblijvende afspraak

Wilt u graag een afspraak maken bij deze boekhouder, voor bijstand, hulp of advies? Dat kan zeker! Contacteer zeker ons team dat klaar staat om uw wensen en dromen te realiseren. U zegt ons wat u wilt en wij laten het gebeuren! U kan alvast een blik werpen op wie we zijn en wat we doen. Tot snel!