Boekhoudkantoor Lefevere Elien

Uw boekhoudkantoor, boekhouder en fiscalist te Staden (Oostnieuwkerke)

Boekhoudkantoor Staden

Boekhoudkantoor Lefevere Elien is een kantoor waar u als klant centraal staat en waar u als ondernemer terecht kan voor zowel uw volledige boekhouding als fiscaal advies. Als erkend boekhouder-fiscalist begeleid ik uw zaak van opstart tot einde. Tevens sta ik garant voor een professionele en persoonlijke aanpak van uw dossier. Ik beschik over een netwerk van verschillende kennisspecialisten zoals sociale kantoren, ondernemingsloketten, financiële instellingen, advocaten, fiscaal juristen, notarissen en bedrijfsrevisoren waardoor ik uw zaak optimaal kan begeleiden en adviseren.

Een goede opvolging van uw financiële situatie en het zorgen voor een inzicht in uw zaak, zorgen voor een groei en gezond ondernemerschap. Daarom wordt het nodige gedaan om tussentijdse evaluaties te maken van uw dossier, dit zorgt ervoor dat u steeds op de hoogte blijft van uw fiscale situatie.

Voor een optimale samenwerking tussen klant en boekhouder wordt er gezocht naar de meest efficiënte manier van werken, zowel kan u bij mij terecht op kantoor en voor grotere vennootschappen kom ik ter plaatse uw boekhouding nazien en bespreken. Op deze manier kan u zich volop concentreren op uw kernactiviteiten.

Ook voor vennootschappen die intern hun boekhouding voeren kan een externe boekhouder een meerwaarde zijn, door onze opvolging van de wijzigingen in de wetgeving ontvangt u steeds de laatste aanpassingen en kan ik u bijstaan bij het opstellen van de vennootschapsaangifte en de jaarrekening.

Ik heb ervaring met diverse boekhoudprogramma's zodat u uw eigen boekhoudprogramma kan behouden en het nodige kan gedaan worden om van op afstand de diverse verplichtingen te vervullen.

U kan terecht bij het kantoor voor volgende diensten:

  • Opstart en advies bij de opstart van uw zaak, voor zowel starters, zelfstandigen in bijberoep of hoofdberoep, vrije beroepen, vennootschappen, vzw’s en dit in diverse sectoren
  • Ondersteuning bij aanvraag van financiële kredieten, opmaak financieel plan
  • Advies en ondersteuning bij fiscale controles
  • Fiscaal advies tijdens de groei van uw vennootschap, oprichting van een vennootschap, overdracht handelszaak,…
  • Aanvraag subsidies
  • Invullen aangifte personenbelasting
MAAK EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE »