Ventilatie Herentals

Goede isolatie is belangrijk. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de energierekening. Het nadeel van een goed geïsoleerd huis is echter dat het vaak een vrije luchtdoorstroming belemmert. Door bijvoorbeeld met warmterecuperatie te ventileren voert u verse lucht aan en voorkomt u dat warmte verloren gaat. Schakel de specialisten van Nomatech in voor het installeren van uw ventilatie in Herentals.

Ventilatiesystemen

Uw huis ventileren kan op vier verschillende manieren:

  • Ventilatiesysteem A: Het ventilatiesysteem A werkt op basis van een natuurlijke luchttoevoer en luchtafvoer. Hiervoor is geen enkel motorisch toestel nodig.
  • Ventilatiesysteem B: Hier wordt de luchttoevoer mechanisch geregeld, terwijl de vuile lucht op een natuurlijke manier wordt afgevoerd. Ventilatoren voeren verse lucht aan in de keuken, woonkamer, gang en slaapkamers. De vuile lucht wordt via afvoerroosters in vochtige ruimtes zoals het toilet of badkamer afgevoerd.
  • Ventilatiesysteem C: De werking van dit systeem is tegenovergesteld aan die van ventilatiesysteem B. Lucht wordt op mechanische wijze toegevoerd en op een spontane manier afgevoerd.
  • Ventilatiesysteem D: Dit systeem is in beide richtingen geautomatiseerd en is daarom de meest optimale ventilatie.

Wilt u meer weten over welk systeem het beste bij u en uw woning past? Neem contact op met Nomatech en vraag naar een offerte voor het plaatsen van uw ventilatie in Herentals.

CONTACTEER ONS